top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

What the hell… Det er helg!


De siste ukene har vært særdeles hektiske. Definitivt på en god måte, for det er spennende og meningsfullt hektisk livet har vært. Nye kunder har blitt lansert, en stor gutt har begynt i 2. klasse, en litt mindre gutt og en liten prinsesse har begynt i barnehage igjen, og eksisterende kunder har begynt å rulle så fort at det bare er å klore seg fast og henge på.

Og;

Jeg skal ikke legge skjul på at jeg de siste dagene har slitt litt med å puste helt ordentlig. Sånne skikkelige magedrag helt nederst i magen, som gjør at både lunger og hode tømmer seg og skaper rom for ny luft, nye tanker. Arbeidsoppgavene har dratt i mange forskjellige retninger og jeg har hengt etter som et slips i frisk bris. Oppgavene i seg selv er stort sett alltid spennende og meningsfulle, så hvert arbeidsøyeblikk trives jeg i. Men det er den prosessen med fra det ene til det andre og lite rom til refleksjon og kreativ tankegang som har tatt pusten av meg de siste dagene.

Men nå er det nok.

Arbeidsoppgaver blir aldri noe annet enn akkurat det; oppgaver, arbeid. Noe som bør, kan og må gjøres. Og selv om jeg gleder meg villt og hemningsløst til min Ekte Mann er ferdig i sin oppsigelsestid slik at han kan bidra i VU, så merket jeg at nettopp nå var toppunktet. Det å strukturere sine oppgaver, lage en liste og dermed gis mulighet til å krysse av, kryss etter kryss – det er mer terapi enn noe annet. Derfor sier jeg meg fornøyd med dagens økt så langt, med visshet om at jeg har fått unna to store punkt på min liste.

Nå skal jeg ta en god pause. Gå en liten tur i frisk luft, møte opp på foreldrecafé i barnehagen, hente de søteste småtroll og la de tvinge smil på min alt for stive munn. Deretter skal jeg ta de med meg hjem, la Ekte Mannen diske opp med hamburgere i grove rundstykker og salat til fredagsmiddagen, mens jeg tar en ny økt med arbeidsoppgavene mine. Kanskje jeg får unna et par mindre kryss på tiden frem til maten er klar? Og helt til slutt skal jeg feire at det er helg, at to store og to mindre avkryssinger er gjort i dag, med å se på X-Factor sammen med guttene mine.

Sånn skal jeg gjøre det, tenker jeg. Godt å ha det på plass.

God helg til alle dere fine! Hvordan skal dere bruke deres fredagskveld?

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentarios


bottom of page