top of page

Om denne bloggen

Vil du ha litt mer info om hvem som skriver denne bloggen, tenkte du?

Jeg heter Astrid Valen-Utvik, og du finner meg som @AstridVU i de fleste sosiale kanaler. Jeg er mor til tre Småtroll på 12, 15 og 17 år, er stolt kone til den beste EkteMannen og jeg har vært gründer i eget firma, Valen-Utvik AS, siden slutten av 2009. Etterhvert fikk jeg så mye å gjøre, at jeg kunne ansette EkteMannen i firmaet mitt, så nå driver vi Valen-Utvik som en ekte familiebedrift.

Som bakgrunn er jeg siviløkonom, og har jobbet med salg, ledelse og rekruttering etter endt studie – helt frem til jeg fikk lyst til å bli min egen sjef. Firmaet vårt hjelper bedrifter med sosiale medier, og kommunikasjon og teknologi har vært en hobby for meg så lenge jeg kan huske. Nå kan jeg altså leve av hobbyen min, og det er lite som er bedre enn akkurat det!

Jeg begynte en form for blogg før bloggingen oppstod som begrep, og da via egenkodet hjemmeside i 2003. Med andre ord har denne bloggen, i en eller annen form, eksistert i snart 20 år – og inkluderer flust av minner, historier og bilder fra vårt levde liv. Som en slags minnebok for familien VU og livet vårt.

Jeg elsker kommunikasjon, sosiale medier og det å bli kjent med nye mennesker, så er det noe du lurer på – ikke nøl med å ta kontakt!

Astrid Valen-Utvik;
epost: astrid.valen.utvik (a) gmail.com
mobil: 00 47 94 16 99 04

Mer om Valen-Utvik AS her;
www.valen-utvik.no
www.valen-utvik.no/blogg

 

Bilder og tekst fra denne bloggen, kan deles videre digitalt, men kun som lenker til innholdet herfra. For bruk av innhold fra denne bloggen til andre flater enn digitalt, bes tas kontakt under.

bottom of page