top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Udyret, skjønnheten …og mormoren

I dag tok jeg med meg både lille frøken snupp og mormoren hennes, altså min kjære mor, på kinotur til hovedstaden – og vi kunne vel ikke valgt en bedre ettermiddag enn akkurat dagens. Med over 20 varmegrader og så mye folk på Aker Brygge at det minnet om 17. mai, kunne vi i grunn sittet på uterestaurant og sett på folkelivet hele ettermiddagen, men denslags hadde vi ikke tid til. Vi spiste en rask middag på Sorgenfri på Aker Brygge, og hastet videre opp i byen – heeelt opp til Saga kino.

Vi hadde nemlig billetter til Skjønnheten og Udyret- filmen – og for en film det var! Representanter fra alle de tre ulike generasjonene var like godt fornøyd med filmen, selv om noen av oss syntes den var litt vel skummel, noen av oss begynte å gråte underveis og noen av oss lo så mye at det nesten var litt flaut for oss andre. Men jeg sier ikke hvem som gjorde hva, altså 😉 Uansett – filmen får de varmeste anbefalingene fra oss, med både høy underholdningsverdi, gode holdninger i bunn og riktig koselig stemning i hjerteroten når man går ut fra kinosalen. Løp og se, folkens!

For en utrolig energiboost en kosetur med fintfolk er, forresten! 

En til en-tid med lille frøken snupp, og særs koselig at sjølveste gamlemor også takket ja til invitasjonen. Jeg skulle egentlig vært mye flinkere til å gjøre sånt som dette oftere. Er jo i grunn ikke så mye som skal til – bare litt tid, noen bra folk og noen planer som er pittelitt utenfor det man gjør til vanlig. Jeg er virkelig glad jeg lot jobb være jobb og heller brukte dagen min med disse to;

…og med frøken snupp på tur, blir det litt obligatorisk snapchat-moro også, som jeg naturligvis deler med dere;Nå skal denne Husfrua kaste seg til sengs og få sin høyst nødvendige skjønnhetssøvn, for uken som kommer blir hektisk og fin – ønsker dere alle en nydelig uke!

PS: Må bare legge til et TUSEN TAKK til alle dere som har lest og delt Kjære Timmy-innlegget – jeg har ikke opplevd makan! Jeg krysser alt jeg har for at vi sammen når ut til noen der ute som føler seg kallet og som vil ta vare på denne lille skapningen.

❤︎

Vil være sikker på at du får med deg mine nyeste innlegg, anbefaler jeg at du følger facebooksiden til bloggen – og følg meg gjerne også på instagram / snap: astridvu. 

6 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Helg!

Comments


bottom of page