top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Helg!

Det er lenge siden jeg har vært SÅ klar for helg som jeg er nå, men denne uken har, som nevnt på bloggen i går, vært litt i overkant hektisk. Faktisk er det de siste par-tre ukene som vært litt vel hektiske, og selv om dagene har vært fylt med oppgaver og aktiviteter som jeg liker, og som er spennende og gøy, merker jeg at det skal bli virkelig godt å gjøre noen andre ting også. Vi er på det nivået at jeg gleder meg til å vanne blomstene i morgen, liksom.

Men det er mer jeg gleder meg til denne helgen, altså – for dette er det skikkelig jentehelg! Ja, pluss EkteMannen da, men han skal ikke få gjøre så mye ut av seg 😉 Gutta våre fikk invitasjon til slålåmtur til Trysil med tante og kusine som årets julegave til dem, og de er nå (straks) vel fremme i snøføyke og nedoverskimoroland. Noe som betyr at vi har et eneste barn her hjemme, så nå gjelder det å legge koseplan for hele helgen gjennom.

Jeg tror ikke det skal bli så vanskelig å kose seg med denne frøkna her;

Linnea fjåser seg til, 7 1/2 år gammel (foto: May B Langhelle)


Vi satser på lange frokoster, kreative krumspring, kafébesøk og muligens litt sosialisering med fintfolk vi finner på vår vei. Jeg nok få skvist inn noen gode arbeidsøkter i løpet av helgen også, med noen bøtter kaffe ved min side, sånn at vi får startet neste uke på best mulig vis. Det er tross alt bare en drøy uke til vi drar til New York nå, så det er bare å stå på…! Har du tips til noe vi bør få med oss i NYC, forresten, så sleng igjen en kommentar, da vel!


God helg, fintfolk!

❤︎

Vil være sikker på at du får med deg mine nyeste innlegg, anbefaler jeg at du følger facebooksiden til bloggen – og følg meg gjerne også på instagram / snap: astridvu. 

7 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

コメント


bottom of page