top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Globetrotter og sofapotet, alt i ett!

Oppdatert: 29. nov. 2020

Okay, så kvalifiserer jeg nok verken som globetrotter (med én svipp over dammen ila de siste 15 årene…) eller en fullstendig sofapotet (jeg har jo gjort noe ila påsken), men jeg må virkelig si at kontrastene har vært store de to siste ukene. Fra hektiske, fantastiske, inspirerende og slitne-i-beina-dager med Ekte Mannen og et vennepar i New York, til avslapping, tv-titting og mye familiekos med nieser, søstre og beste foreldre i de påskeferiedagene vi kom hjem til. Og for en fantastisk kombinasjon vi fikk oss der!

Highline i New York, vel verdt å ta turen for å få et litt annet syn på byen!


Deilige, hektiske, fine og gode SoHo – vi vil tilbake, ganske så snart!


Billettene ble kjøpt forholdsvis impulsivt og jeg skal ærlig innrømme at jeg ikke en gang visste at vi booket inn datoer til New York som ville inkludere noen av påskeferiedagene til ungene. Men, det viste seg å bli en helt perfekt løsning, for oss og for barna hjemme med mormor og morfar. Vi fikk en drøy, fin uke i New York, mens barna hadde rolige dager uten og så kom vi hjem til forventningsfulle Småtroll og har nå fått noen gode, fine og avslappende påskeferiedager sammen med dem.


Og da mener jeg virkelig avslappende… Sene kvelder og late morgener. Få planer per dag, kanskje et lite besøk hit eller dit. Bare en episode til, og en til og en til og en til av våre favorittserier på Netflix eller HBO (vi er akkurat ferdig med New Girl som, vi har sett sammen med ungene, og Ekte Mannen og Husfrua har kost seg med hele Big Little Lies på to dager – og vi anbefaler begge seriene på det varmeste!) Det har blitt god mat, ganske så fri flyt av snop (har jo tross alt hatt med spennende amerikasnop til Småtrollene) og det har virkelig ikke blitt noen form for trening i løpet av påsken. Enda jeg både hadde med treningstøy til New York og oppdaget at treningssenteret faktisk hadde åpent i hele påsken. Jaja.

Disse nydelige påsketulipanene stod på bordet da vi kom hjem fra New York, fordi verdens beste barnevakter mente det var hyggelig å komme hjem til. Og det hadde de naturligvis helt rett i!


Nå er vi i hvert fall klare for hverdagen igjen! 

Takket være våre flinke freelancere har både herr og fru VU kunne tatt seg en ganske «avkoblet» ferie, både mens vi var i New York og i påskeferien, med hensyn på arbeidsoppgaver og den daglige driften av firmaet vårt. Det å ta såpass lang periode med nesten helt jobbfri tror jeg ikke at jeg kan huske at vi har hatt – noen sinne, faktisk. Vi trives jo veldig godt med å kombinere jobb og fritid på den måten vi gjør med firmaet vårt, men det er trygt og godt å vite at vi også kan delegere og la freelancerne ta såpass kontroll også, og at det funker, så har vi jo enda flere og mer og spille på.


Men – nå blir det hverdag, og hipp hurra for det også, faktisk. Ja, jeg vet – jeg er en av de irriterende folkene som faktisk liker hverdagen veldig godt. Jeg liker vaner og rutiner og lister og fokus. Så nå blir det innskjerping på snop og mat, det skal bli godt å komme igang med fast trening og turgåing igjen – og jeg gleder meg til å komme skikkelig godt igang med todolister, flust av foredrag og vårinnsats med arbeidet for kundene våre igjen.

Jeg husker ikke helt hva disse blomstene heter, men det er tomten vår sitt sikreste vårtegn; det kryr av dem her!


Og nå er våren her også! Med stadig lysere dager, mer og mer grønt utenfor og massevis av ‘gratis’ energi i kroppen, bare fordi det er vår – bedre blir det ikke. Jeg gleder meg til å gjøre hagen klar for våren, kanskje få ordnet litt i hus og hjem også (det kribler i oppussingsfingrene, men det gjelder å få det fra en kribling til å faktisk gjennomføre det – der er nok ikke vi de flinkeste). Vi får se hva det blir til!

Uansett; vårhverdager, let’s go – vi er klare! 

❤︎

Vil være sikker på at du får med deg mine nyeste innlegg, anbefaler jeg at du følger facebooksiden til bloggen – og følg meg gjerne også på instagram / snap: astridvu. 

7 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentários


bottom of page