top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Thinking of you, =Oslo=Oslo har også sin egen facebookside.

De har riktignok ikke verken suppekjøkken eller system for utdeling av klær (som jeg vet om), men det de gjør i hverdagen for vanskeligstilte personer, i hovedsak rusmisbrukere, er jeg overbevist om utgjør en stor forskjell for disse menneskene. Så stor forskjell at de nå får penger til både rus, mat og klær. =Oslo har gjort noe med disse menneskene, hodet er hevet, ryggen rakere og de møter ofte blikket mitt.

Når i tillegg daglig leder og ansvarlig redaktør for dette magasinet kommer fra min hjemsted, Nesodden – Anlov P. Mathisen, så ble dette et enkelt valg for min del. =Oslo er mitt valg, både på bakgrunn av vår lokale helt og på bakgrunn av hva hele organisasjonen klarer å få til hver dag for alle disse menneskene i Oslo.

Håper de får mange stemmer – løp inn på facebooksiden til Thinking of you og stem!

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page