top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Svulmende feriehjerte

En hel dag med blå himmel og sol, en nybygd terrasse og mulighet til fullt fokus på en lang todo-liste som skal minskes før ferieturen vår starter i morgen. Dette er noen av elementene som som gjør at hjertet mitt svulmer litt ekstra i kveld. Det å kunne sette meg på vår nybygde terrasse, plassert sentralt midt i hagen sånn at våre tre Småtroll og en fin EkteMann kan sulle rundt – alle fullt opptatt med sitt, men likvel sammen.


Å flytte livet ut er en veldig viktig del av det som definerer sommer for meg. Jobbe ute, leke ute, pusle i hagen og ikke minst; å spise måltidene ute. Da er det sommer! Lage enkel, men veldig god middag på grillen, mens vi slikker til oss dagens siste solstråler. I dag stod hjemmelaget pizza på menyen. Snurret av kjøleskapets rester av fineste EkteMannen, og grillet noen få minutter for å få osten til å smelte og bunnen til å bli sprø. Absolutt verdt å prøve og det blir garantert ikke siste gang vi gjør det i sommer – det smakte nydelig!
Enkelt, smakfullt og med sprø bunn!Som selvstendig næringsdrivende er ikke ferie det samme som Ferie med stor f. Selv om vi skal få unna litt jobb innimellom i disse feriedagene på vår sørlandsferie, så er dette ferie så godt som noe for vår del. Vi skal bo på vakre Englegaard sammen med tre andre vennefamilier. Med løse planer om turer til Dyreparken, Arendal, Risør og annet gøy, men med sosialt felleskap i høysetet. I tillegg skal vi forhåpentligvis treffe enda flere vennefamilier som allerede befinner seg på sørlandsferie, nyte fred og ro, lese bøker, grille og kose oss på stranda. Sosial sommer, forhåpentligvis med fint vær og helt sikkert med god tid – det er sommerferie akkurat etter vår smak!


Nå er dagen på hell, arbeidsoppgavene har blitt betraktlig mindre og EkteMannen er i full gang med pakkingen. Da er det helt på sin plass å nyte et glass kald drikke på den nye terrassen sammen med fineste tantenaboen og gode søsteren! Vi har fin musikk på macen, godt akkompagnert av knitringen fra bålfatet – og med planer om spabehandling og neglelakking, er jeg sikker på at kvelden blir helt perfekt!O’ hjerte – svulm i vei ♥

3 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page