top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Store doser lykke

I dag er dagen for store doser av lykke og siden jeg tror på å spre det glade budskap, hva det nå enn måtte være, så deler jeg mine store doser lykke med dere. Hvem vet, kanskje noen av dere trenger at litt lykke smitter over – eller kanskje noen av dere akutt innser hvor utrolig heldige dere er, etter å ha lest hos meg? Lite hadde gledet meg mer!

Våre vidunderlige, gode, rampete og tankefulle gutter har vært et par dager på egen påskeferie hos besteforeldre i Østfold og dagen i dag er dagen vi skal hente de hjem igjen! Det er godt for de å være litt uten resten av oss og vi vet at de storkoser seg hos sine kjære farmor og farfar. Vi skal heller ikke legge under en stol at det er ganske anderledes å ha ett barn hjemme hos oss – i stedet for alle tre, kanskje ikke så merkelig egentlig. Men – selv om vi muligens får gjort mer av praktiske ting og selv om vår lille prinsesse har godt av noen dager alene med mammaen og pappaen sin – så gleder vi oss til bamsekoser fra blide gutter, bli satt på lure tankeeksperiment, til å bli utfordret i kort og spill og ikke minst; til å kose oss litt ekstra med snop, film og tur i skogen med bål og matlaging!


Snart er trekløveren vår samlet igjen! Her samlet til kakespising ifm EkteMannens bursdag.


Etter å ha hentet våre to prinser skal vi ta med vår fulltallige familie til enda mer familie; Da skal min kjære søster Marianne og hennes familie besøkes og det ryktes om både lammelår og påskeegg! Ungene elsker å leke med sine to små kusiner – eller i alle fall den største av de to, fineste Tiriltoppen, så får heller jeg ta meg av mestparten av kos med og snusing på den lille, skjønne Majabaja. Familien vår har nok sine utfordringer og utviklingsområder, som alle andre familier antar jeg, men en ting vil jeg si vi er god på; Vi er god på å møtes! Vi bruker de anledninger som finnes til å møtes alle sammen og med oss tre søstrene, våre respektive og våre foreldre, er vi nå 13 stykker, så vi er vår egen lille fest hver gang vi møtes. Og jeg elsker det!

Men, aller først skal jeg tusle opp til spisestua og se om Ekte Mannen trenger hjelp med de siste foreberedelsene. Straks kommer mine fine foreldre inn til oss for å spise en koselig påskebrunsj. Det er virkelig helt fantastisk for oss å bo så tett og nært mine foreldre, og ja – Ekte Mannen mener også det 😉 I går ble vi invitert med ut på en spasertur i duskregn sammen med de og det å få se hvor store smil vår lille prinsesse påførte ansiktene deres og ikke minst; å få se hvor glad og ivrig hun ble da hun skulle gå tur med disse folkene, det gjør virkelig noe med meg. Jeg er heldig, vi er heldig – og det må vi huske på!Linnea i kjær kåpe og lue som min bestemor sydde til meg, av stoff fra sin egen kåpe, så dette stoffet er gammelt og veldig, veldig kjært.

Håper dere alle har en fantastisk påske fyllt av en god, stor dose av det som gir dere lykke! Takk for at akkurat du er inne her og leser, jeg setter stor pris på besøket!


1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page