top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Solen skinner …og jeg sitter inne

Nå er det vel strengt tatt på høy tid med en liten oppdatering fra denne fronten. Grunnen til at jeg har vært slapp på blogg i det siste, er rett og slett fordi Glenn og gutta har ferie. Det er rett og slett ganske hektisk her i heimen med alle fem hjemme, ingen tvil om det. Men veldig koselig da, selvfølgelig. Helt til vi ble bittelitt syke. Det vil si – Noah ble veldig spysyk en natt (og husket ingenting av det dagen etterpå – unger er jaggu rare), og så klarte jeg å arve litt av hans sykdom – med en god, gammeldags magasjau. Yes people, information overload, men sånn er det. Og det skal jeg bare si dere; En ting er å være syk …og en heeelt annen ting er å være syk med tre barn, og det ene forholdsvis livsavhengig av puppen din. Stakkars guttene mine… Han største (altså Glenn) jobber så svetten siler med unger og middager og vasking og leking og masing og og og… De to minste guttene mine leker som best de kan, og krangler kanskje bare bittelitt mer enn mor orker. Og hun lille snuppa da, jeg klarer jo å få litt dårlig samvittighet for henne også. Selvfølgelig! Jaja, alt blir sikkert plutselig mye bedre, og da kan vi virkelig nyte disse feriedagene sammen.Nei, nå tror jeg at jeg skal kaste meg over den siste boken jeg har igjen av Cecelia Ahern, så får vi se om det gjør at man glemmer sykdom og fandens oldemor (som mamma ville sagt). Take me to your world, Cecelia! 🙂

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page