top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Skal, skal ikke?

Jeg lider virkelig valgets kval for øyeblikket. Vi har lagt massevis av planer. Deilige planer for en lang måned med advent, jul og kos. Enorme mengder kos. Ekte Mannen har tatt tre uker feriefri i forbindelse med julen, så alt ligger til rette for latskap, god tid …og nevnte jeg kos?

Men så dukket den opp da – JobbMuligheten. Joda, jeg går fortsatt hjemme i svangerskapspermisjon, men det er jo så mye man får gjort mens frøkna sover, er det ikke? Man er da online hjemmefra og koblet opp mot de riktige servere og systemer. Enkelt som bare det. Eneste som er litt dumt, er at jeg må legge så mange fine planer på hylla for å være holde meg hjemme, for å kunne kaste meg over JobbMuligheten straks frøkna sover.

Nei, jeg får velge å fokusere positivt på dette. Jeg tror JobbMuligheten kan bli gøy rent faglig. Jeg vet at JobbMuligheten vil gi oss en noe enklere desembermåned / januarmåned økonomisk. Og sånn sett så klaffer det jo ganske greit at EkteMannen faktisk er hjemme med oss noe av denne tiden, så jeg får sjansen til å være supereffektiv med både det ene og det andre. Litt jobb, litt juleforberedelser – i skjønn forening med god familietid. Idyll.

Var det noen som nevnte naiv? Som mener jeg bør ha lært av tidligere erfaringer? Som mener jeg har tatt meg vann over hodet med å skulle arrangere jul både her og der, i tillegg til å redde arbeidsplassen i siste sekund?

Pøh, jeg tror dere ikke.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

コメント


bottom of page