top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Rett og slett barnslig!


Dette er rett og slett barnslig. Det er kun kort tid siden vi luktet vår i lufta. Vi spratt rundt på bare veier, lekte i hagen og så på alt det fine som hadde begynt å spire. Grønnfargen hadde begynt å titte frem! Og det er kun kort tid siden jeg fikk årets første bukett med blomster med alt for kort stilk.

Se på disse blomstene nå… De står på et bord som riktignok står ute, men det står da vitterlig inntil veggen her? Det snør med andre ord vannrett, loddrett og i en virvelvind, noe som gjør at snøen legger seg som et hvitt teppe oppå bordet. Det legger seg faktisk som et hvitt teppe oppå vannet til de stakkars blomstene mine også.

Jeg trøster meg med at det er meldt regn i morgen og søndag, sånn at dette forhåpentligvis regner bort.

Når det er sagt… Det er fredag, vi har kaffe i koppene våre, sjokoladekake skal bakes (til feiring av Ekte Mannens 35 årsdag søndag), det blir nachos foran fredagskos på tv’n og ikke minst;

Det er helg! Benytt sjansen folkens; Vi kan si at vi rett og slett må ha en kopp varm kakao med krem, bare sånn fordi snøen lavet ned igjen. Vi kan si at vi rett og slett må være inne og leke koseleker eller se på dvd med ungene. Eller, vi kan si at vi vil kle på oss tre ekstra lag med klær, en siste gang før våren kommer, og gå ut og ake og ha snøballkrig.

Dette må jo være siste omgangen med snø. Det må jo det? Eller? Jo det må det! Så da er det bestemt.

God helg alle sammen!

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page