top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Rasjonell irrasjonellisme

Jeg har vært litt småsyk i helgen, med hyppig tilknytning til toalettet og følgelig et noget begrenset utfoldelsesområde for andre aktiviteter. Da man har tatt med mann og tre barn på besøk til mormor og morfar på Nesodden akkurat samtidig som basillene bestemmer seg for å erobre kroppen, så er det klart at det er ting som uansett skal og må gjøres. Barn trenger lek og aktivitet, mat og stell. Tomten på Nesodden trenger assistanse ifm byggingen. Og Nesoddinger bør besøkes. Men, med en begrenset bevelgelsesradius så er det ikke så mye man får gjort. …hadde det ikke vært for Ekte Mannen. Han har virkelig fått svingt seg. Jeg hjalp bittelitt til, men han tok de største øktene. Og det meste av ansvaret. Og ganske mye av det meste. Og da vi kom tilbake til hovedstaden, så fortsatte han her også. Ryddet, brettet klær, hentet pledd til meg, ordnet overnattingsmadrasser til min søster og svoger, la tre barn, hentet cola til meg, ryddet kjøkkenet og satt seg ned med hjemmekontoret og fikk unna litt jobb.

Er det rart jeg ble litt irritert? Her er jeg syk og utslått og pjusk, og så må jeg ha dårlig samvittighet for at han er så flink og får gjort så mye i tillegg? Utrolig!

Til informasjon så er formen min heldigvis bedre i dag, så nå blir det hevn. Denne leiligheten skal skinne før han kommer hjem fra jobb med gutta våre, så kan han se hvordan det føles…

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page