top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Peace, love and harmony


Sommerferier kan være så mangt. Det kan være reiser til sydligere strøk for å ‘sikre seg’ varmt vær og solstråler på kroppen. Det kan være aktiviteter og opplevelser i fleng, på jakt etter impulser og inntrykk man kan minnes når den mørke høsten kommer. Men – det kan også være ro, avslapping og det å kose seg i hverandres selskap og det er den siste varianten vi har valgt nå. Og vi virkelig elsker det!

Vi er på hyttetur med folk som i har sin hverdag lokalisert i Bergen og som vi derfor ser alt for sjeldent. Heldig for oss så har de hytte bare noen få timer fra der vi bor og da vi fikk muligheten til å møte de der, var det ikke tvil om hva vi ville. Vi er heldige å ha gode venner som vi vet vi koser oss med og som vi vet at vi får mer energi, glede og gode minner ved å være sammen med.


Hytta deres er i nærheten av Lillehammer og her ligger mulighetene som perler på en snor om man ønsker å finne på noe. Hunderfossen er ikke langt unna, Statens Vegvesen har museum her, Maihaugen er i traktene og mange andre fine aktiviteter. Og hva har vi valgt av alt dette, lurer du kanskje på? Vi har valgt å spasere rundt i Lillehammer sentrum. Vi har kjøpt is, hørt på gatemusikanter, slikket litt sol og gjort noen små ærend. Og vi har stortkost oss!


Nå er vi tilbake på hytta og roen og harmonien står i høysete. Vi har store barn som bygger lego, leser blader og går ut og hilser på sauer som trasker forbi hytteveggen. Vi har litt mindre barn som smiler og gurgler og ler og leker. Og vi har fire voksne som faktisk rekker å lese ut både en, to og tre aviser. Selv om avisen nå for tiden er fylt med side opp og side ned agurknyheter, så finnes det virkelig ikke mye som gir så god ro som det å lese en avis, drikke en kopp god kokekaffe (når gjorde vi det sist?) mens man ser på barna som koser seg. Takk til verdens fineste Christina, Eivind, Thea og Magnus – for at fikk lov til å avslutte vår første av tre ferieuker sammen med dere!

1 visninger0 kommentarer

コメント


bottom of page