top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Pausemusikk

Om man har mye man skulle sagt og skrevet om dette og hint, men alt for liten tid til å skrive det på, så sitter man lenge på kontoret sitt og jobber for å gjøre todo-listen stadig mindre. Den slags aktiviteter takler familien fint, men familiens yngste medlem, Prinsesse Småtroll på snart 3 år, synes nok at mamma er litt lite tilstedeværende og viser dette ved å være særs opptatt av hvor mamma er, hva mamma gjør, hvordan hun kan snike seg til en mammakos ekstra og at mamma aller helst skal gjøre mest mulig sammen med og for Prinsesse Småtroll.

Men – mammaen må jobbe enda en liten stund til, blant annet fordi de senere på ettermiddagen skal til dyrlegen med syke marsvin og fordi mange kampanjer for ulike kunder krever sitt uavhengig av Småtroll og syke marsvin. Lykken er derfor stor da Prinsesse Småtroll gis muligheten til å sitte på en kontorstol og lese en bok, ved siden av mammaen sin kontorstol inne på kontoret!

Slik lykke kan best komme til utløp med sang;


Hvem trenger vel Spotify eller radio når man har en slik sangfugl ved sin side?

Jeg kommer tilbake med betraktninger rundt verdens koseligste dåp vi fikk ha hos oss i helgen, en oppdatering på marvinsituasjonen vår og ikke minst; noen spennende kampanjer vi drar igang for våre kunder som jeg mer enn gjerne deler videre med dere!

10 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page