top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Oppladning


Noen bor i høydehus og andre drar på spa – men selv om vi her i huset ikke skal lade opp til lange, viktige renn eller fancy fester, så er det av og til viktig med god oppladning av og til likevel. Og nå har vi har tross alt en hektisk uke foran oss!

Av og til kan vi få tilført energi og ladet batteriene våre ved å dra på besøk, ha besøk, ordne og styre og arrangere sosiale lag. Andre ganger, sånn som i dag, så ladet vi opp ved å ikke ha noen planer for dagen. Ingen.

Ingen planer betyr at vi somler og suller. Frokosten er først igang rundt lunsjtider og lunsjen blir nesten middag. Og så, midt dagen, dvs sen ettermiddag, så får vi lyst til å ta en impulsiv tur tilbake til skøyteisen og vips så er vi på tur. En sms hit og en sms dit, så har vi jammen sørget for litt sosial input innimellom all skøytingen også. Med kakao / kaffe / solbærtoddy å varme seg på, så holder vi ut et par timer i de kalde kuldegradene vi nå har ute og fornøyde vi trasker hjem…


Til tross for min hardt hevdet anti-vinter problematikk, så er det ingen tvil om at det er lite som er bedre enn å være ute – for så å komme inn igjen etter noen timer. Få fyr på peisen, steke varme toast til kveldsmat og lage seg en stor kopp te. Kaste noen søte små i dusjen etterhvert og så hive de til sengs, mens de fortsatt har deilige røde roser i kinnene sine. Deretter kryper man glad og fornøyd opp i sofaen, inn under pleddet, og fniser lett hysterisk av klesvasktårnet som skygger for tven – men joda, alt går på en dag som denne!

Særlig når jeg vet at House MD om litt skal dra meg inn i sin ironiske, sarkastiske og sexy verden…

Bildene i dette innlegget er fra gårsdagen, før vi fikk storfint besøk av søster Jannicke og hennes Esben. De hadde akkurat kommet tilbake fra en treukers ferie til Bali – og Noah ville skrive noe på tavlen til de. Han fant på hva han skulle skrive selv og har også skrevet alt selv. Og ja, jeg syntes jeg så en tåre i tantes øyekrok da hun leste dette…

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Commentaires


bottom of page