top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Okay, people – let’s have it!

Det er godt mulig at dette er helt fåfengt på min lille, forsømte og fullstendig forrvirrede blogg – men jeg gir det et forsøk likevel. Jeg har sikkert et titalls blogginnlegg jeg gjerne skulle ha skrevet av meg på denne bloggen, og jeg vet at det egentlig er høyst nødvendig for meg å få ting ut. Men enn så lenge forsvinner tiden fra meg og derfor tenkte jeg ta en fiffig omkjøring fra det jeg egentlig vi si og skrive om, med dette sosiale eksperimentet mitt.

Fra tid til annen stiller noen meg spørsmål av ulike art og på ulik form, og jeg svarer så godt jeg kan villig vekk. I hvert fall når jeg husker å gjøre det og om ikke henvendelsen forsvinner i gründerliv, todo’s og familiens gjøren og laden.

Nå tenkte jeg la dere spørre meg om hva det måtte være

– jeg lover å være en engel og svare etter beste evne!
En spørsmålsrunde altså, er dere med på det? Hyppig brukt på moteblogger er jeg klar over, dog har de nok noen flere nuller på lesertallene sine, men hvem sier at kvantitet må overgå kvalitet?

For å sparke dere igang, tenkte jeg nevne temaer jeg har blitt spurt om tidligere – og som kanskje gir dere en pekepinn på hva dere kan spørre meg om. Viktig å huske at dette ikke er fasiten, så om du helt andre ting du gjerne vil spørre om; gjør det!

Lurer du på noe om firmaet vårt VU? Og neglelakk, hage, interiør eller hvorfor Småtrollenes rom aldri blir ferdig innredet? Vil du vite hva mine favorittapps er eller om vi har betalt nok skatt for 2010? Vil du snike til deg gratis tips eller råd i forhold til personlige eller profesjonelle spørsmål ang sosiale medier? Elsker du tog, sånn som meg, og lurer på hva vitsen med å fly er? Synes du det er for lenge siden jeg har fortalt noe ordentlig om Småtrollenes utvikling, deres artige utsagn eller fiffige spillopper? Vil du vite hemmeligheten om EkteMannen? Vil du at jeg skal dele en spesiell matoppskrift? Vil du vite om jeg tør kalle meg en god mor, så mye som jeg jobber – eller hvordan det står til med finansene i familien Valen-Utvik? Lurer du på hvorfor jeg har så mange treff på bloggen på fremgangsmåte på ripssaftkoking – når jeg selv har alle ripsbuskene mine fulle av overmodne bær? Lurer du på hvor i alle dager det ble av #sunnfrisk og om vi har falt fullstendig av sunnhetsvogna?

Skulle jeg være så heldig å få mange spørsmål, kan det hende jeg samler opp flere med samme tema og lager egne blogginnlegg for det, men den utfordringen tar vi om vi skulle komme dit. Enn så lenge trykker jeg på ‘publiser’-knappen, legger hodet på soveputen og satser på å drømme søtt om at selv noen av dere anonyme, ikke-bloggende men blogglesende lesere også skal melde dere på her. I tillegg til dere jeg vet er innom her, naturligvis. Dere kan stille så mange spørsmål dere vil og dere kan være så anonyme dere bare ønsker. Skulle noen av dere ha på lur noen gode, gammeldagse provoserende kommentarer / spørsmål, så håper jeg dere deler i kommentarfeltet.

Kjør spørsmålsrunde, jeg er klar!


4 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

コメント


bottom of page