top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Ny dag full av muligheter + stemmesanking


Og hva står igjen da? En ny dag! En ny dag med nytt utgangspunkt. En ny dag full av muligheter. Og en helt stapp full agenda. Faktisk kan jeg nå røpe at jeg straks får besøk inn døren her. Av en totalt ukjent. Det vil si, hun er en av disse jeg tidligere har omtalt som gode internettrelasjoner jeg er så heldig å ha. Vi leser hverandres blogger, snakker sammen på facebook og twitter – og nå skal hun komme hjem til meg. Ikke bare for å ta en kaffekopp og skravle, men forhåpentligvis gleder hun seg like mye som meg til den delen også. Hovedsaken for at hun kommer hit, er at hun er en av de hemmelighetene jeg så vidt har fortalt om. En av de, sier jeg – så ja, det er flere og ja, dere må vente flere før jeg kan fortelle om neste hemmelighet. Men; Hovedsaken for at hun kommer hit, er at hun jobber som journalist. Tenk det – en journalist vil snakke med meg! Om mitt nye firma, om min hobby og om jeg-vet-ikke-hva. Det er nok ingen bombe at jeg grugleder meg til den delen der. Men aller, aller mest gleder jeg meg til å møte denne fine personen som jeg har snakket med så lenge! Så får vi bare ta det derfra.


0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page