top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Mitt budskap til verden

Den fine fyren Thomas Moen har satt igang et prosjekt i blogglandet som han har kalt ‘Mitt budskap til verden‘. Poenget er å si hva man ønsker å formidle til hele verden, gjennom å skrive det i sin håndflate og legge det ut på bloggen. Thomas skal så sette sammen disse budskapene på et vis (video), så stay tuned for oppfølgingen. Han har også sin egen facebookside for dette formålet, så gå inn der om du vil se mange andre av bidragene som har kommet inn.

I alle fall – mitt budskap er ganske enkelt. Jeg måtte bruke EkteMannen som rekvisitt, men synes jeg illustrerer poenget mitt godt likevel;


Om det anses for juks, siden det er min hånd og ikke mitt ansikt, så får jeg vel legge ut et bilde til – men jeg understreker at jeg synes det øverste bildet burde brukes i en eventuell collage;


Så folkens, hva er ditt budskap til den store, vide verden? Jeg blir ordentlig glad om du vil dele det med meg i en kommentar til dette innlegget her og har du lyst til å legge ut et bilde av deg selv og din håndflate på din blogg, så tror jeg nok Thomas Moen blir veldig glad for det også. Men som sagt, har du ikke blogg eller har du ikke tid eller lyst til å ta et eget bilde, så skriv det i kommentarfeltet davel! SMIL!

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page