top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Med huet fullt av tanker og et hjerte som banker…

…for ting jeg tror på!

Jeg har småjustert på litt av teksten til «Hun er fri» med Raga Rockers for det er akkurat sånn jeg føler det for tiden. Hodet spinner fra det ene til det andre med lysets hastighet. Jeg bobler over av ideer og muligheter, for så i neste øyeblikk å ane begrensninger og utfordringer ligge i utkanten og lure. Jeg er engasjert, entusiastisk og lærevillig og tenker store tanker for mitt forretningsprosjekt. Og jeg har et hjerte som banker for ting jeg tror på…


Akkurat derfor tok jeg med meg et eksemplar av boken til Kristin Oudmayer i går, da jeg skulle på FAU-møte på eldstemanns skole. Vi har brukt litt tid i disse møtene den siste tiden til å snakke om mobbing og hvordan forebygge, og siden jeg kjøpte med meg 4 eksemplarer av Kristins bok på lanseringsfesten, så fant jeg det nå helt naturlig å donere et slikt eksemplar til skolen. Og det er jeg glad jeg gjorde! Rektor takket og tok imot og jeg fikk en mulighet til å videreformidle noen av Kristins lure tanker om enkeltindividets ansvar, om å være Den Ene, om å ta dette på alvor – og jeg fikk fortalt litt om boken og det unike ved den; Rett og slett at den er en stemme fra 44 personer som skriver om mobbing. De andre medlemmene får tilsendt link av meg rett til Haugen bok, sånn at de også gis mulighet til å kjøpe boka – for dette er virkelig noe jeg mener alle som er foreldre og medmennesker burde lese. Fordi vi bryr oss og har et hjerte som banker for ting vi tror på. (Jeg er kun halvveis i boka, så min «anmeldelse» kommer når jeg er ferdig.)

I dag er jeg i hovedstaden, i et kundemøte og et oppfølgingsmøte. Spennende saker, litt tøffe saker og ting jeg forhåpentligvis kan fortelle mer om ved en senere anledning. Definitivt bidragsyter til at jeg har huet fullt av tanker, men etter møtene i dag så ryddes det forhåpentligvis ting litt på plass og det gis mulighet til å tenke videre og fremover. Jeg gleder meg! Så, videre, avgårde og fremover! …men hele tiden med et hjerte som banker…

3 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page