top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Med huet fullt av tanker og et hjerte som banker…

…for ting jeg tror på!

Jeg har småjustert på litt av teksten til «Hun er fri» med Raga Rockers for det er akkurat sånn jeg føler det for tiden. Hodet spinner fra det ene til det andre med lysets hastighet. Jeg bobler over av ideer og muligheter, for så i neste øyeblikk å ane begrensninger og utfordringer ligge i utkanten og lure. Jeg er engasjert, entusiastisk og lærevillig og tenker store tanker for mitt forretningsprosjekt. Og jeg har et hjerte som banker for ting jeg tror på…


I dag er jeg i hovedstaden, i et kundemøte og et oppfølgingsmøte. Spennende saker, litt tøffe saker og ting jeg forhåpentligvis kan fortelle mer om ved en senere anledning. Definitivt bidragsyter til at jeg har huet fullt av tanker, men etter møtene i dag så ryddes det forhåpentligvis ting litt på plass og det gis mulighet til å tenke videre og fremover. Jeg gleder meg! Så, videre, avgårde og fremover! …men hele tiden med et hjerte som banker…

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page