top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Hverdag og fotokonkurranse


Dette høres kanskje kjedelig ut for dere, men jeg liker faktisk hverdagene våre veldig godt. Misforstå meg rett; jeg elsker ferie, elsker late dager hvor vi alle er samlet og hvor vi alle kan gjøre koselige ting sammen. Samtidig så trives jeg altså veldig godt i hverdagen vår. Jeg liker å se at vi får tiden vår til å gå opp (stort sett), jeg liker rutinene våre og tryggheten det skaper for ungene. Og siden ferie stort sett betyr å gå fra en gøy ting til en annen, fra besøk til besøk, fra den ene go’saken til den andre – så er det naturlig nok litt sjeldnere mellom ‘overraskelsene’ i hverdagene. Men da blir vi jo desto gladere også! Blir dette bare babbel eller er det noen som forstår hva jeg mener? Og uansett; Kaffepause med fin kopp og bok skal jeg alltid skvise inn tid til og det gjør jo enhver hverdag skinnene fin, ikke sant?

Men altså; I dag suller vi litt rundt oss selv, rydder og fikser (for vi får storfint besøk i morgen – fra Stavanger!), ungene hører på «Kardemommeby» på cd mens jeg koser meg med nevnte kaffe/bok-pause. Boken jeg akkurat har begynt på nå går det forresten litt trått med å komme igang med. Som nevnt før leste jeg sist «Eat, Pray, Love» og jeg har også tidligere erfart at om jeg sist leste en bok som virkelig ‘rørte’ noe i meg, som jeg tenkte mye over, så blir det vanskelig å komme igang med neste bok. Men – jeg gir meg ikke; tror dette var en god bok å avslutte sommeren med. Jeg har lest alt av Cecelia Ahern, så da må jeg selvfølgelig ha med meg denne siste boken hennes også, «The Gift«.

———-

Og helt til slutt – min fine svoger, Esben, er fotograf og har tatt og tar mange fantastiske bilder av familien vår. Et av bildene fra i sommer har han nå meldt på i en konkurranse på Foto.no – tema: Ekte ferie – og om dere liker bildet, så kan dere jo stemme på han. Siste dag for avstemming tror jeg er i dag og man må registrere seg for å stemme, men det koster ingenting å være medlem der og hvem vet – kanskje dere vil legge ut et bilde i en konkurranse der selv engang? Bildet hans viser Lukas på sykkeltur med himmelen som speiler seg i en søledam. Han har kalt bildet: «Hver dag er et eventyr» og dere finner bildet ved å klikke her.

Lykke til i konkurransen kjære Esben og takk for din fine dokumentasjon av våre ferie- og hverdagsøyeblikker opp igjennom årene som har gått!

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page