top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Hverdag og fotokonkurranse


Så har hverdagen innhentet oss igjen… Ekte Mann er godt plantet i jobbstolen mens barna og jeg bruker dagen i dag på ‘å lande’ litt etter mye besøk, moro og baluba i ukene som har vært. Nå skal vi sakte, men sikkert bygge opp rutinene våre igjen – komme oss i seng til normal tid, stå opp til normal tid, ikke unne oss så mye go’saker som vi har gjort i ferien og bli flinkere med pengene våre og motivere oss til augustbudsjettet setter inn.

Dette høres kanskje kjedelig ut for dere, men jeg liker faktisk hverdagene våre veldig godt. Misforstå meg rett; jeg elsker ferie, elsker late dager hvor vi alle er samlet og hvor vi alle kan gjøre koselige ting sammen. Samtidig så trives jeg altså veldig godt i hverdagen vår. Jeg liker å se at vi får tiden vår til å gå opp (stort sett), jeg liker rutinene våre og tryggheten det skaper for ungene. Og siden ferie stort sett betyr å gå fra en gøy ting til en annen, fra besøk til besøk, fra den ene go’saken til den andre – så er det naturlig nok litt sjeldnere mellom ‘overraskelsene’ i hverdagene. Men da blir vi jo desto gladere også! Blir dette bare babbel eller er det noen som forstår hva jeg mener? Og uansett; Kaffepause med fin kopp og bok skal jeg alltid skvise inn tid til og det gjør jo enhver hverdag skinnene fin, ikke sant?

Men altså; I dag suller vi litt rundt oss selv, rydder og fikser (for vi får storfint besøk i morgen – fra Stavanger!), ungene hører på «Kardemommeby» på cd mens jeg koser meg med nevnte kaffe/bok-pause. Boken jeg akkurat har begynt på nå går det forresten litt trått med å komme igang med. Som nevnt før leste jeg sist «Eat, Pray, Love» og jeg har også tidligere erfart at om jeg sist leste en bok som virkelig ‘rørte’ noe i meg, som jeg tenkte mye over, så blir det vanskelig å komme igang med neste bok. Men – jeg gir meg ikke; tror dette var en god bok å avslutte sommeren med. Jeg har lest alt av Cecelia Ahern, så da må jeg selvfølgelig ha med meg denne siste boken hennes også, «The Gift«.

———-

Og helt til slutt – min fine svoger, Esben, er fotograf og har tatt og tar mange fantastiske bilder av familien vår. Et av bildene fra i sommer har han nå meldt på i en konkurranse på Foto.no – tema: Ekte ferie – og om dere liker bildet, så kan dere jo stemme på han. Siste dag for avstemming tror jeg er i dag og man må registrere seg for å stemme, men det koster ingenting å være medlem der og hvem vet – kanskje dere vil legge ut et bilde i en konkurranse der selv engang? Bildet hans viser Lukas på sykkeltur med himmelen som speiler seg i en søledam. Han har kalt bildet: «Hver dag er et eventyr» og dere finner bildet ved å klikke her.

Lykke til i konkurransen kjære Esben og takk for din fine dokumentasjon av våre ferie- og hverdagsøyeblikker opp igjennom årene som har gått!

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page