top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Folk er viktigst – alltid!


Tiden jeg er inne i nå, personlig og i jobbsammenheng, er temmelig hektisk og rett og slett en smule kaotisk. Jeg er i full gang med å stable min egen bedrift på beina – samtidig som min nåværende arbeidsgiver har tilbudt meg en ny stilling. At det representerer helt fundamentale valg for min del, det er det nok ikke så veldig vanskelig å se.

Og så ærlig vil jeg være med dere fine, støttende og konstruktive lesere av denne bloggen, at å stå i en slik type valgsituasjon, med elementer av risiko, kreativt utløp, økonomi, motiver og kommunikasjon på toppen av det hele, det er ikke akkurat drømmesituasjonen og jeg opplever det rett og slett som temmelig vanskelig. En ting hadde naturligvis vært om jeg var singel og uten barn, men med boliglån og tre små barn, så må jeg naturligvis tenke på alle disse forholdene før jeg gjør mitt valg.

Jeg føler meg samtidig utrolig heldig! For midt oppi den situasjonen jeg nå befinner meg, så ser jeg jo at jeg er omringet av folk som vil meg vel. Som deler av sin kunnskap og erfaring, som vil guide og støtte meg uansett – og som inviterer på kaffe og vafler akkurat når jeg trenger å få luftet hodet mitt som mest. Mange hever et øynebryn eller to når jeg forklarer vår bosituasjon. «Foreldrene dine vegg i vegg? Tante og fetter og enda flere i nabohuset? Høres veldig ….tett ut, men for all del…» Og ja, i mange tilfeller så kan nok slike bosituasjoner som vi har, være for tett og muligens konfliktskapende.

Ikke for oss.

Jeg er så glad i familien jeg har rundt meg – og når man havner med begge beina godt plantet opp i situasjoner som denne, så er jeg ekstremt takknemlig for at vi er så heldige at vi får bo med de beste folka rundt oss.

For uansett eget firma eller ei, uansett nåværende arbeidsgiver eller ei, uansett god eller dårlig økonomi, uansett tidsutfordring eller alt for god tid – så er det aller, aller viktigste her i livet, at man omgir seg med folk som vil en vel. Som gir gode råd når det trengs og som gir støttende ord og et vaffelhjerte når det trengs.

Pass godt på hverandre, folkens – og ha en vidunderlig helg!

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page