top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

En helg helt uten planer

Så merkelig… En hel helg, både lørdag og søndag, uten noen som helst form for planer? Det kan jeg faktisk huske sist vi hadde. Ja, ikke for det – det er ikke det at vi ikke har noe å gjøre. Nei, det skulle tatt seg ut! Har man tre barn, leilighet som er solgt og et hus man skal flytte inn i, så har man mer enn nok å finne på. Men vi har ikke planlagte aktiviteter med andre mennesker, det er det jeg mener. Og skal jeg være helt ærlig, så er det faktisk litt deilig med sånne helger innimellom. Ikke det at jeg ikke synes det er hyggelig å være sammen med andre, de som kjenner meg vet at jeg er en smule sosial og at jeg elsker å samle troppene. Og det er heller ikke det at jeg ikke liker å planlegge ting – jeg elsker nemlig å planlegge, lage lister, booke avtaler. Men av og til, en sjelden gang, i ny og ne – så er det deilig å ha sjansen til å være litt impulsiv!

Så… Nå skal jeg rydde leiligheten vår i full fart sånn at det er ute av verden og vi kan få gjort litt mer spennende ting. Om det da blir å få kjøpt inn flytteesker sånn at vi så smått kan begynne pakkingen… Eller om det blir å gå tur i tåka og suge til oss inntrykk fra hovedstaden før vi skal flytte herfra… Eller om det blir å dra på shopping for å bli inspirert til hvordan vi kan løse ulike interiørutfordringer i vårt nye, gamle hus på Nesodden… Eller om det blir å bake boller og lage kakao og pusle puslespill med guttene… Eller om det blir å dra på besøk til noen kjære venner vi ikke har sett på lenge… Eller om det blir å invitere noen godinger på besøk til oss… Hvem vet – vi har uante muligheter med en helg som denne. To blanke ark og helt nye fargestifter som vi fikk til jul!

Jeg gleder meg!

…og ønsker dere skjønne lesere som måtte titte innom min blogg en helt strålende, fantastisk og impulsiv helg! Håper dere får gjort akkurat det dere vil og har behov for.

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page