top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

En grumsete dag


(Bildet blir større om du klikker på det.)

Det er viktig med bilder i blogginnlegg, det gir leserene noe å hvile øynene på og det skal vekke interesse i første sekund. Bildet i dette blogginnlegget er utrolig nok ikke tegnet av et tre år gammelt barn, men av meg. For akkurat fem minutter siden, i en alder av 34 1/2 år, greit utdannet og med litt arbeidserfaring. Men som dere ser, med null tegneerfaring. Jeg er usikker på hvorvidt dette bildet skaper interesse – og jeg er vel forholdsvis sikker på at det ikke er spesielt behaglig å hvile øynene på. Likevel velger jeg altså å bruke det. Kanskje fordi jeg for min egen del er ganske så fornøyd med bildet. Skulle gjerne hatt så tynne legger og en fin, rød kjole, jeg.

Men altså – en grumsete dag, gir et grumsete blogginnlegg. Og en strålende mulighet for dere fine lesere til å tolke dype blogginnlegg som dette her for å finne ut av hva som virkelig plager meg.

Kjør debatt!

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page