top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Dommen har falt…


Så er avstemmingen avsluttet, dommen har falt og det er ingen vei tilbake. Tallenes tale er klar og det eneste som gjenstår nå, er kun fintolkningen av de komplekse resultatene. Jeg skal prøve å foreta en enkel gjennomgang av funnene mine her og så åpner jeg for debatt og kommentarer under innlegget om det er noe dere ønsker utdypet.

Totalt mottok jeg 29 stemmer og de fleste av disse haket av for flere av alternativene. Bare der har du en god nyhet for min del; Disse 29 menneskene vil lese om flere av tingene jeg skriver om! Morsomt!

Forskningsresultater:

  1. Vinnertemaet er ‘Hverdagstanker’. Tanker fra min hverdag, ting jeg i utgangspunktet ville kalt ‘oppgulp’. Og så er det det folk vil lese om? Interessant.

  2. ‘Barn’ ble en god nummer 2 og det vil jeg si overrasket meg nesten mer. Det at jeg skriver om mine småtroll og livet som småbarnsmor trodde jeg kun gledet spesielt interessert (mamma og svigermor sånn cirka), men nå ser det faktisk ut til at flere ønsker denslags.

  3. ‘Familie og gode venner’, ‘Interiør’ og ‘Husmor på vift’ vil jeg si kom på en god, delt tredjeplass. Altså, om jeg skriver om familien flankert av vårt nye interiør og om gode venner som tar med husmora på vift, så burde jeg være godt dekket.

  4. ‘Bøker’ og ‘Jobb’ er temaet som er sånt som enkelt leser, kanskje en eller to, men det gir ikke hurrarop og stormende jubel blant mine lesere.

  5. En siste ting som jeg synes er veldig interessant, er at mine lesere slettes ikke vil ha ‘Alvor, samfunn og øknomi’ og de vil heller ikke ha ‘Underholdning’. Altså, ikke være seriøs, men ikke være morsom. Hold seriøsiteten på det jevne. Greit å vite.

Så for å konkludere; Jeg fortsetter å skrive cirka sånn som før, jeg. Jeg kommer til å skrive om litt alvor, samfunn og øknomi også, for jeg vet at i alle fall Minneapolise liker det – og kanskje jeg en vakker dag skriver like klokt og reflektert som henne om jeg øver meg litt. Jeg kommer til å skrive ned mitt oppgulp, eller hverdagstanker som jeg kaller det, noe Goda sier hun liker. Kan det være fordi det er godt å se lese det man selv ofte tenker selv? Eller av og til lese det man selv ikke visste man tenkte, men kanskje tenker likevel? Ikke vet jeg.

Takk for innsatsen i avstemmingen. En spesiell og egen takk til alle 29!

3 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentários


bottom of page