top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Det funka – og det anbefales!

I går skrev jeg om at vi hadde tatt valg om å roe hele familien ned ved å si nei takk og prioritere anderledes enn vi pleier. Helgene er ofte fyllt med alt vi skulle gjort i løpet av uken, men dessverre ikke rakk. Helgene fylles av alle menneskene vi så gjerne vil treffe, men ikke har fått sett i løpet av hverdagene. Helgen har mange formål og vi liker aktivitetsfulle og innholdsrike helger fyllt med mange mennesker.

Men ikke akkurat denne helgen.

Vi dedikert dagen i går til roe hele familien ned. Vi skulle gjøre flest mulig av tingene vi hadde lyst til å gjøre, for så å se hvor mye tid vi fikk til de tingene vi burde og skulle gjort i løpet av den resterende tiden. Det var akkurat det vi gjorde og det var deilig! Og det ble rett og slett ganske så fargerikt!

Eldstemann fikk tid til å lage vennskapsarmbånd til alle guttene i klassen + et kjede til lillebroren

Vaffelrøre fordelt i fire boller og tilsatt hver sin Cacas-farge

Fantastisk effektfullt!

Når fargevaffelproduksjonen var ferdig løp ungene rett inn til mormor og morfar og invitere på vaffelbonanza!

Innimellom alt dette fargerike og kreative, rakk husmora å kose seg med et nytt interiørblad, deilig Nespressokaffe (den maskinen er virkelig uvurderlig for oss!) og god musikk, med beina godt trekt opp i sofaen og pakket inn under et deilig ullpledd.

Så var det dagen i dag da.

Egentlig hadde vi planer om besøk av gode venner som det er alt for lenge siden vi har sett, men de har dessverre blitt syke. Det skal også tennes julegran her ute på halvøya, i tillegg til at det er dag 2 på det fantastiske Det Lille Store Julemarked, hvor nesoddkunstnere selger vakre, hjemmelagde ting. Vi har lyst til å være med på begge deler, men du skal jammen ikke se bort ifra at vi velger det bort. Igjen.


Vi har lyst til å pynte til advent, lage adventskrans og adventstake. Vi har lyst til å ta bilder av ungene og lage julekort. Vi har lyst til å kose oss med å planlegge julebakst og julekalender. Vi vil høre på julemusikk, ha fyr på peisen, tente stearinlys over alt og se på snøen som laver ned ute. Vi har lyst til å være varme, både på kroppen og i hjertene våre. Så klissete og så sant, rett og slett.

Så får vi heller se om tanken om de fine julemarkedene lokker oss ut av vår varme hule…

Nå går vi inn i en av de fineste, mest stemningsfulle og forventningsskapende måneden i året og vi gleder oss så det kiler i magen! Bloggen kommer nok til å bære preg av juleforberedelser, kos og hektiske, men fine dager. Godt vi har ladet opp med en så fantastisk fin helg!

Ønsker alle som er innom bloggen min en helt vidunderlig fin 1. søndag i advent!

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Opmerkingen


bottom of page