top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Den aller beste julen!

Listen over ting som skal gjøres er fortsatt full av punkter som ikke er strøket over …men jeg klarer liksom ikke å bli skikkelig julestresset allikevel. Kanskje det kommer enda litt senere? Julemusikk, store, spente smil hos store og små, og et stadig koseligere og mer julete hus – alt gjør sitt til at stemningen er upåklagelig underveis i forberedelsene. De fleste oppgavene er jo så hyggelige å gjøre også, særlig om vi klarer å ha i bakhodet at «jul blir det uansett»!

Årets julekort sendt ut til nær og kjær – og nå delt med enda flere kjære, nemlig dere, kjære blogglesere!

Her skal vi ha mine søstre med familier, og våre foreldre, på julaften, og de første gjestene kommer allerede i kveld. Da blir det gløgg og skravling, mens de siste forberedelsene gjøres. Her har vi tradisjon om å ikke pynte til jul før Småtrollene er lagt på lillejulaften. Det er en tradisjon jeg selv har vokst opp med, og jeg synes det er helt fantastisk å se Småtrollenes øyne på morgenen julaften – når de har lagt seg i vårt vanlige hus – og våkner opp til et julemagisk hus.

Åh, jeg virkelig elsker julen!


Desember har vært mer hektisk på jobbfronten enn jeg egentlig hadde lagt opp til, så vi har ikke fått laget eller gjort alt vi hadde planer om. Men jul blir det uansett, og jeg vet at vi skal lage denne julen til den fineste av de fine. Sånn som alle juler egentlig er, når man er så glad i julen som jeg er 🙂 Nå står snart mange koselige dager for tur, fyllt av fine folk, god mat og god stemning – åh, som jeg gleder meg! Av og til lurer jeg på om jeg gleder meg til og med enda litt mer enn Småtrollene gjør… 😉 Vi skal spille brettspill, leke med julegaver, kanskje ake litt, gå på besøk, ha besøk – og virkelig bare nyte!


Først står det altså enda noen punkter igjen på listen. Vi skal henge opp meiseboller og julenek til fuglene. Vi skal stryke juleduker og tøyservietter. Vi skal bake krumkaker og steke medisterkaker. Vi skal lage juledekorasjoner og pynte julebord. Vi skal pakke inn de siste julegavene og skrive de siste julekortene. Og vi skal kose oss! Jeg håper hver eneste en av mine kjære blogglesere og venner i digitale kanaler, får en helt fantastisk jul, fyllt med akkurat det dere ønsker dere aller mest! Og husk; om du har mye glede og lykke i livet, se deg om rundt deg – kanskje det er noen du kan dele med, som ikke har så mye?

God jul

og

godt nytt år!3 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page