top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Deilige kosestunder


Tenk at den lille, store frøkna vår skal døpes. Med referanse til mitt forrige innlegg, så har vi bestemt oss for å kose oss med forberedelsene. Og det gjør vi virkelig! Glenn har tatt ut en feriedag i dag, for å få litt bedre tid – og jeg tenkte nettopp; «Å nei, vi har ikke akkurat utnyttet denne fridagen veldig fornuftig, Glenn!?» …men min kjære kunne da påpeke at joda, det hadde vi faktisk. Vi har nemlig drukket masse deilig kaffe, lest aviser, spist lunsj og fjollet masse sammen. Og innimellom dette, så har vi kost med Linnea, funnet frem dåpsklær til henne og brødrene hennes, fått ideer til pynting av dåpskaka hennes og flere andre småting. Om kun kort tid nå, skal jeg hente gutta mine i barnehagen, ta de med for å vaske bilen og handle inn siste rest av det vi trenger. Det kommer de til å digge – de elsker heldigvis shopping og å få være med mamma på tur! 

I går hentet tante Jannicke gutta i barnehagen og tok de med hjem til oss for å lage pannekaker til middag, kos og leking …og enda litt mere kos! Tante Jannicke blir nok ‘Kosetante’ for gutta, om hun ikke blir ‘Godteritante’, da (Jannicke har skjønt konseptet med å bestikke guttene med godis for å få kos). Noah og Lukas koser seg i alle fall villt med henne på besøk, og når hun i tillegg har med seg en liten gave til de hver, så er det stor stas. Noah fikk en arbeidsbok for skolebarn (Jannicke har ambisjonene i orden!), siden tante stolt hadde fått med seg at Noah øver på lesing.  Lukas fikk en tøff Lego sementblander, men var veldig interessert i det Noah holdt på med også. 

Etterhvert ble det tid for barne-tv, og siden det var UHU! på barne-tv i kveld, var det godt å ha et tantefang å sitte på. Guttene synes nemlig dette med spøkelser og slikt kan være litt skummelt. Blant annet er det et spøkelse der som har blodsprut på seg. Med dette spøkelset på skjermen, kunne Lukas informere tante Jannicke følgende: «Mormor liker blod.» Jannicke ble naturlig nok litt satt ut av den setningen, og lurte nok på hva som foregikk i det lille, store hodet hans. Jeg kan forklare det hele: På en shoppingrunde i butikken for noen uker siden kom vi over blodpudding. Vi måtte da forklare hva dette var …og la til en kuriositet om at mormor liker dette. Ergo; Mormor liker blod, hehe. 

Nei, nå er det på tide å få gjort noe fornuftig her 😉 


God helg, folkens!!! 

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page