top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Blir du elsket nok?


Hvor mye elsker kjæresten din deg?

Det er viktig å gjøre opp status på slike ting i ny og ne, rett og slett for å forsikre seg om at man blir elsket nok – aller helst litt mer enn akkurat nok. Heldigvis finnes det utallige metoder for å måle hvor mye din kjæreste elsker deg.


De mest vanlige måtene er å se på hvor lenge siden det er siden du fikk blomster eller andre hverdagsgaver. Man bør definitivt også ta med i betraktningen hvor lenge siden du fikk å-herre-jemini-nå-ble-jeg-helt-satt-ut-av-overraskelse-gaver. Gaver i denne kategorien kan være store diamanter, tur med cruisebåt, møte med din favorittkjendis og slike ting. En annen faktor som gir en viktig pekepinn på hvor mye din kjæreste elsker deg, er hvor ofte vedkommede forteller deg (og evt andre) hvor fantastisk du er, hvor utrolig vakker du er, hvor glad han/hun er i deg og rett og slett hvor utrolig heldig hun/han er. Og, for enkelte (antakelig ikke småbarnsforeldre i spesielt stor grad), så er det en viktig pekepinn å se på hvor ofte dere har sex og hvor bra sexlivet er.

Å gjøre seg opp slike statuser er viktig for å sikre seg en fornuftig balanse i forholdet. Vi ser alle med letthet problemene som kan oppstå i et forhold om hun elsker han mer enn han elsker henne eller visa versa. Om man ikke gjør opp en slik status med jevne mellomrom, kan man risikere at han ikke vet at hele forholdet faktisk står og faller på noe så simpelt som en blomsterbukett mer i måneden. Vi vet vel alle om forhold som har røket på akkurat slik banalitet.

I går var det tid for en slik status i vårt forhold, altså mellom Ekte Mannen og meg selv.


Det vil si; Jeg skal ærlig innrømme at jeg ikke visste at vårt forhold var oppe til revisjon på nåværende tidspunkt, men der lå visst Ekte Mannen et lite hesthode foran meg. Heldigvis for oss begge hadde han gjort opp regning og fått sjekket statusen oss to i mellom, for resultatene var forbløffende.

Resultatene var rett og slett utrolige. Jeg vil faktisk berømme Ekte Mannen for at han tok affære når han gjorde, ellers er det ikke godt å si hva som hadde skjedd. Det kunne blitt stygt, vi har tross alt tre småtroll og to marsvin vi eventuelt skulle fordelt. Og alle vet at fem enheter ikke akkurat enkelt kan deles på to, så dette ville garantert blitt en vond prosess for alle involverte.

Jeg har faktisk ikke enda sett forholdene som Ekte Mannen har inkludert i sin revisjon, men jeg skjønner det har vært en alvorlig skjevfordeling i hans favør. Ut fra at jeg nå har sett hans konklusjon, så vet jeg at vi snakker om en skjevforeling tilsvarende årevis av gaver, go’ord og kjærlighet fra min side – og ingenting fra hans side. Det var rett og slett så skjevt fordelt, så skralt og så stusselig på hans del av kontoen, at han ikke så noen annen løsning.

Han måtte frem med trumfkortet.

Det viste seg soleklart tidlig i prosessen. Dette var ikke en type skjevfordeling som ville la seg løse av noen skarve blomsterbuketter. Ikke engang diamanter, cruisebåt eller et møte med John Mayer ville løst opp i dette. Det ville fått det noe bedre, naturligvis, men balansen var så feil at her måtte sterkere skyts til. Og heldigvis så erkjente Ekte Mannen dette og spilte altså inn trumfkortet.

Han kjøpte kontorrekvisita til meg.


Man kan kanskje si det var dumt at selve kontorrekvisita-kortet ble spilt inn så tidlig i vårt forhold, vi er tross alt ikke 40 år engang noen av oss. Men – det er jo nettopp det som er det fine med kontorrekvisita; Man kan aldri få nok av det! Kortet kan spilles inn akkurat når det trengs og det vil uansett være et trumfkort.

Så – da vet jeg det; Ekte Mannen min elsker meg. Masse. Kontorrekvisitamasse.


Tror dette skal bli en veldig fin helg, nå som balansen er på plass igjen, og jeg ønsker deg og din kjære akkurat det samme. Altså, en fin balanse i forholdet slik at dere får en strålende helg. Og om det skulle mangle litt på entusiasmen, gleden og engasjementet i forholdet deres; Ikke vær redd for å kjøp inn kontorekvisita!

God helg!

5 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page