top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

And the winner is…

Nå kan jeg tenke meg at folk er spente og sitter som på nåler, men jeg skal ikke holde dere på pinebenken lenger; Vi har klart å få tatt bilde av besøk nr 10.000! Takk for hjelpen folkens og takk for bidragene til denne uhøytidlige konkurransen. Fantastisk deltakelse!

Følgende sendte inn første bidrag i konkurransen, men var deretter for trøtt til å holde seg våken til sluttspurten – GrayLady med 9.992. Update: GrayLady sendte en oppdatering i dag, med en teller på 10.005, så hun er herved eneste i konkurransen med to gyldige bidrag!

Følgende var akkurat bittelitt for sent ute – vi snakker slått på målstreken her; Min fantastiske kommentator – CrazyCatLady med 10.002.

Følgende var enda bittelitt senere ute, men likevel så nær, så nær; Vivi’s Verden med 10.011.

Så hvem er vinneren?

Vi har TO vinnere!!! Ikke skjønner jeg hvordan dette går an rent teknisk, for telleren skal telle hver unike besøkende, altså burde det vel være umulig at to stykker ender opp med en teller på 10.000 – men teknikk til side; Goda fra Mitt Bakrom og Merkelige Mourie klarte begge å ta bilde av telleren på 10.000 og er mer enn kvalifisert nok til å få en liten overraskelse fra meg i posten.

Bare se her: (MittBakrom til venstre og MerkeligeMourie til høyre)


————-

Å, som jeg gleder meg til å finne på noe lurt å sende avgårde i posten til disse to heldige vinnerene. Jeg koste meg fælt med oppgaven da jeg hadde PayItForward-utfordringen, så forhåpentligvis skal det ikke ta alt for lang tid før disse to fine jentene har noe i postkassen sin som ikke er en regning eller noe annet kjedelig.

Og jeg klarer nesten ikke fatte dette… Men over 10.000 stykker har vært innom og sett på min lille plass på den store internetten. Det er helt utrolig! Og veldig gøy og koselig!

Håper dere vil følge med videre!

Takk for innsatsen i konkurransen, folkens!

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Pausemusikk

Om man har mye man skulle sagt og skrevet om dette og hint, men alt for liten tid til å skrive det på, så sitter man lenge på kontoret sitt og jobber for å gjøre todo-listen stadig mindre. Den slags a

תגובות


bottom of page