top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Work it, baby!

Jeg har nok ymtet frempå tidligere at tid til trening her på bruket, ikke akkurat kommer høyt på prioriteringslista …dessverre. Eller, det vil si trening utenfor husets fire vegger. Trening i stua vår, det får vi gjort rett som det er faktisk. Tror du meg ikke?
Guttene er helt gira, spretter rundt nogenlunde i takt med musikken (vel, Noah klarer i alle fall å følge med), og er egentlig mest opptatt av å diskutere hvem av Karis hjelpere som de heier på. Tja, vet ikke helt hvordan jeg skal forklare de at ikke all sport er lag mot lag, hvor man heier på det ene laget og det andre laget alltid taper. I alle fall, foreløpig er det uavgjort mellom mannen med enorme muskler til høyre for Kari og jenta med krøllene helt bakerst. Vi får se hva stillingen er etter morgendagens work-out.

Og for the record; Jeg worker-out bak gutta altså, dvs når jeg ikke tar bilder, så hvis noen av dere som leser dette går forbi oss på nedsiden, ved Alnaelva, og lurer på hva slags vekkelsesmøte vi arrangerer hjemme hos oss på kveldstid, så vet dere nå hva dette skyldes.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Kommentarer


bottom of page