top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Winter Wonderland and Wonderful Friends


Gårsdagen var virkelig vidunderlig. Nydelig vær, glade barn, utrolig koselige venner vi var på besøk hos og lekte med – og ikke minst; fikk tigge middag hos. Det er utrolig hvor godt en deilig torskemiddag gjør etter julens tyngre middager. I alle fall; Denne fine gjengen, en mor, en far og to prinsesser, bor kun noen småveier unna oss. Våre eldste barn er født med 13 dagers mellomrom og selv om de nå går på hver sin barneskole, så er det helt tydelig at de har et godt, fint bånd bygget mellom seg. Om vi skulle ha et forsett for det nye året, så er det definitivt at vi skal klare å bake inn flere hverdagskosøyeblikk oss familiene mellom. Gode bånd trenger likevel næring og det er det vår jobb som voksne å legge til rette for. Mener nå jeg.

Her er noen bilder fra gårsdagen vår. Først;

De fineste guttene i verden!Og så, etter utendørsaktivitet i mange minusgrader – hva er vel bedre enn å komme inn til en fantastisk god vedovn (bildet øverst er tatt rett etter vi kom inn, derfor dugg på linsa – men fin effekt, eller hva?), sosialt lag med barn som leker fint og voksne som får skravle fritt? Jeg vet svaret; Ingenting.


Et juletre med en vakker sjel! Fruen i huset kan interiørfaget – fint var det!

Lykken er en å spille Nintendo DS med. Altså to maskiner, to barn – og allikevel sosialisering. Råd, tips og nysgjerrige blikk over skulderen…


Liten prinsesse på tå for å peke på sin tegning, den aller fineste, på familiens Wall of Art.


«Mon tro hva som skjer om jeg stirrer lenge nok på den pepperkaken der…»


Prinsesse 2 og prins 2 i fin lek under juletreet. Før sukkeret viste sin effekt, vel og merke.


Denne fine lysestaken har fruen i huset laget selv. Jada, sånt kan folk som kan det. Jeg blir stadig imponert. Faktisk fikk jeg til jul et utrolig nydelig bilde signert denne damen og det tror jeg jammen jeg må vise dere blogglesere for det var helt fantastisk nydelig og passer perfekt inn her hos oss! Men tilbake til lysestaken – dnene damen har da laget hver av disse hestene, malt og ordnet. Jeg tar av meg hatten for slikt, bare så det er sagt. Mulig jeg må tvinge henne til å gi meg et kurs… Skal understrekes at hun jobber for malersalen til Det Norske Teater og dermed per definisjon er kunstner, men jeg må ha litt å strekke meg etter, eller hva?

I alle fall – det var gårsdagen vår. Gode venner gir glimrende påfyll og vi er nå i full gang med å forberede Hverdagens innmarsj. Kalenderen må fås oversikt over, planleggingsdager, skiftetøy i barnehage og på skole må oppdateres, juletrefest må bookes inn og var det ikke noe med en bursdag?

Enda godt jeg har kjøpt meg ny almanakk fra Bookbinders – verdens beste butikk! Med den skal 2010 bli så oversiktlig, greit og fantastisk – og ja, alt takket være den almanakken!

Lykke til med hverdagen i morgen folkens! Husk, det er hverdager det er flest av så gjør de til en fest og livet blir godt å leve!


2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page