top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Winter Wonderland

Okay, jeg vet at jeg har skrevet et grinete innlegg om at vi ikke er en vinterfamilie og at jeg ikke setter pris på å bli tvunget inn i Ja-vi-elsker-vinteren-og-alle-er-født-med-ski-på-beina mentaliteten. Likevel – når alt ligger til rette, ting skjer på våre premisser og etter vår lyst, så er det jammen meg deilig å være ute og nyte vinteren sammen med familien!


Den vinteren vi nå har er helt vanvittig – at så mye snø har ligget så lenge, kan jeg ikke huske sist jeg opplevde. Nå har jeg dårlig husk, men det er ikke poenget. Poenget er at vi ser ut av vinduet og ser et winter wonderland som man føler seg ussel om man ikke utnytter. Så det har vi nå altså gjort.


To timer på skøyteisen er resultatet etter dagens økt. Guttene stod på skøyter for aller første gang i dag – og prinsessen og foreldrene stod på verdens glatteste sko (funket nesten som skøyter). Jeg må si jeg er imponert over barns evne til å lære nye ting. Ingen av guttene har erfaring fra hverken skøyter eller særlig aktiv skigåing, men har kost seg med begge deler i år. Neste år er de nok proffer begge to!


Så – nå har helgen startet og jeg føler vi har hatt verdens beste oppladning. Vi har fyllt på ‘god samvittighet’-lageret, så nå er det bare å krølle seg sammen i sofaen, ta en gutt på hvert fang og så skal vi kose oss med god mat, litt snacks og Korslagetfinale på tv.

Resten av helgen håper vi skal innehold mer ski- og skøyteaktivitet, en tur innom et loppemarked og å få besøkt verdens fineste oldemor på eldrehjemmet.

Håper dere fyller helgen deres med de fineste folka og de fineste aktivitetene!

GOD HELG!

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page