top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Virutell verden hadde helgepause


Jeg tilbringer mye tid på internett, det er hevet over enhver tvil. Nå har dette heldigvis blitt en del av mitt levebrød, slikt at jeg føler jeg kan forsvare tidsbruken min til en viss grad. Det er likevel urovekkende mange timer som går med foran skjermen og når jeg i tillegg gjerne skal ha med meg det som dukker opp av muligheter utenfor den virituelle verden, så blir tiden knapp. Dette medfører harde prioriteringer.

Jeg burde nok prioritert jobb, mine kunder og min nyoppstartede business i helgen. Det er lite tvil om at det ville gjort særs godt for min todo-liste. Og det er også liten tvil om at det hadde vært godt med en ukestart foran seg med nogenlunde kontroll på todo-listen. Men sånn gikk det ikke. Ikke denne helgen.


Denne helgen ble brukt på gode venner og små tomannsdater med de beste jentene jeg vet om. Dette mer mennesker som er legendariske i mitt liv og det sier mye mer om de enn det gjør om mitt liv, egentlig. Fredag ble viet til bytur med klokeste Charlotte fra Tromsø og i tillegg til oppdaterende skravling, gode råd og forretningsutvikling over en god lunsj, ble det tid til en tekopp på Dagligstuen på Hotell Continental. En tur inn dit er som å dra på verdens korteste ferie. Brått er man et sted i Oslo, men likevel så langt borte fra mitt daglige liv at jeg føler jeg er på ferie. Mennesker som snakker et annet språk og jeg føler meg vidunderlig utvitende om hvor de kommer fra og hvor de skal, så jeg blir sittende og dikte opp historier om livene deres.

Lørdagen tok jeg turen på kino med vakreste Piamiamin. En film vi så for å se på kino sammen, mer enn å se en god, meningsfull film. Forventningene var ikke i taket, men da «Did you hear about the Morgans?» kom igang, så tok vi oss begge i å kjenne på kosefølelsen. Hugh Grant er Hugh Grant, deilig hjernedød sjarmeetappe. Sarah Jessica Parker er omtrent som vi har sett henne i Sex and the City – men det var et hyggelig gjensyn. Og det var definitivt et hyggelig gjensyn med Pia også. Det er utrolig hvor mye vi klarer å oppdatere hverandre med, bare på en liten halvtime før og etter selve filmen. Når vi tillegg klarte å avverge en pipebrann i løpet av denne tiden, så tror jeg jammen vi skal si oss godt fornøyd med utnyttelsen av tiden.

Søndagen fikk vi besøk av morsomste og godeste Ann-Kristin – og ungene var i fistel. Det finnes nok ingen som innehar så mange forskjellige stemmer som AK, med så mange rare personligheter alle bakt inn i en og samme person. Det ble tid til både en tur ut for å gå på ski og ake og masse tid inne med «Jakten på den forsvunnede diamanten». Når vi i tillegg krydret søndagen med et besøk av søster Marianne, Tom og deres to skjønne prinsesser, så er det ingen tvil om at denne søndagen går inn i historiebøkene som en av de virkelig gode.


Så – med en helg full av sosialt påfyll, gode samtaler, god mat og god tid – så er det ikke tvil om at denne mandagen begynte særdeles godt. Energien er tilbake, inspirasjonen til å skrive er her igjen (og enda godt er det, jeg som har noen blogger jeg skal skrive på) og som om ikke dette var nok; Lyset er tilbake! En mandag som begynner med sol og blå himmel er jeg overbevist at indikerer at en strålende uke er foran oss. Bildene i dette innlegget er tatt i dag.


Derfor er det bare å brette opp armene, kaste seg over todo-listene, pløye unna spennende oppgaver og hake av med rød, fin penn etterhvert som det er gjort. Er det rart å fortsatt bli motivert av å hake ut ting på lister? I så fall trives jeg veldig godt med å være rar på den måten.

Ønsker oss alle en strålende uke fyllt med spennende oppgaver, gode opplevelser og hyggelig samvær i en helt perfekt blanding. Joda, tror denne uken blir bra – oppladningen har det i alle fall ikke vært noe å si på… Forresten; Logokonkurransen går nå mot slutten. Jeg har utvidet fristen for bidrag til ut dagen i dag, så får vi se om det blir en liten avstemming her i bloggen eller om jeg overrasker alle med valget mitt. Det er på tide å ta en avgjørelse i alle fall. Skulle nok ønske meg litt mer tid og aller helst en designer ved min side, men bortsett fra det – så er jeg veldig, veldig godt fornøyd!

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page