top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Virutell verden hadde helgepause


Jeg burde nok prioritert jobb, mine kunder og min nyoppstartede business i helgen. Det er lite tvil om at det ville gjort særs godt for min todo-liste. Og det er også liten tvil om at det hadde vært godt med en ukestart foran seg med nogenlunde kontroll på todo-listen. Men sånn gikk det ikke. Ikke denne helgen.


Lørdagen tok jeg turen på kino med vakreste Piamiamin. En film vi så for å se på kino sammen, mer enn å se en god, meningsfull film. Forventningene var ikke i taket, men da «Did you hear about the Morgans?» kom igang, så tok vi oss begge i å kjenne på kosefølelsen. Hugh Grant er Hugh Grant, deilig hjernedød sjarmeetappe. Sarah Jessica Parker er omtrent som vi har sett henne i Sex and the City – men det var et hyggelig gjensyn. Og det var definitivt et hyggelig gjensyn med Pia også. Det er utrolig hvor mye vi klarer å oppdatere hverandre med, bare på en liten halvtime før og etter selve filmen. Når vi tillegg klarte å avverge en pipebrann i løpet av denne tiden, så tror jeg jammen vi skal si oss godt fornøyd med utnyttelsen av tiden.

Søndagen fikk vi besøk av morsomste og godeste Ann-Kristin – og ungene var i fistel. Det finnes nok ingen som innehar så mange forskjellige stemmer som AK, med så mange rare personligheter alle bakt inn i en og samme person. Det ble tid til både en tur ut for å gå på ski og ake og masse tid inne med «Jakten på den forsvunnede diamanten». Når vi i tillegg krydret søndagen med et besøk av søster Marianne, Tom og deres to skjønne prinsesser, så er det ingen tvil om at denne søndagen går inn i historiebøkene som en av de virkelig gode.


Så – med en helg full av sosialt påfyll, gode samtaler, god mat og god tid – så er det ikke tvil om at denne mandagen begynte særdeles godt. Energien er tilbake, inspirasjonen til å skrive er her igjen (og enda godt er det, jeg som har noen blogger jeg skal skrive på) og som om ikke dette var nok; Lyset er tilbake! En mandag som begynner med sol og blå himmel er jeg overbevist at indikerer at en strålende uke er foran oss. Bildene i dette innlegget er tatt i dag.


Derfor er det bare å brette opp armene, kaste seg over todo-listene, pløye unna spennende oppgaver og hake av med rød, fin penn etterhvert som det er gjort. Er det rart å fortsatt bli motivert av å hake ut ting på lister? I så fall trives jeg veldig godt med å være rar på den måten.

Ønsker oss alle en strålende uke fyllt med spennende oppgaver, gode opplevelser og hyggelig samvær i en helt perfekt blanding. Joda, tror denne uken blir bra – oppladningen har det i alle fall ikke vært noe å si på… Forresten; Logokonkurransen går nå mot slutten. Jeg har utvidet fristen for bidrag til ut dagen i dag, så får vi se om det blir en liten avstemming her i bloggen eller om jeg overrasker alle med valget mitt. Det er på tide å ta en avgjørelse i alle fall. Skulle nok ønske meg litt mer tid og aller helst en designer ved min side, men bortsett fra det – så er jeg veldig, veldig godt fornøyd!

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page