top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Vil du komme på føråpning av Home&Cottage-butikk?

Torsdag om akkurat en uke arrangerer jeg føråpning av den nye Home&Cottage-butikken på CC vest – eksklusivt for bloggere. Hver blogger får ta med seg inntil 2 gjester og vi inviterer noen av Home&Cottage sine leverandører, så med så mange interiørinteresserte på ett og samme sted, i så fine omgivelser, er jeg overbevist om at kvelden blir en sukess!

Det eneste jeg kan tenke meg som kan gjøre den enda bedre, er om noen av mine lesere – som også er bloggere, tar turen og hilser på. Dere er hjertelig velkomne! Vi stiller ingen krav til hva slags type blogg man skriver, når man sist skrev eller hvor mange lesere man har. Har du blogg, er du invitert!

Sees vi?


0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Commentaires


bottom of page