top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Vi skal ikkje sova bort sumernatta…


…ho er for ljos til det.

Her i Norge skal vi strengt tatt ikke være helt sikre på at vi får flust av slike lyse sommernetter med forholdsvis ok temperatur, så det gjelder å utnytte hver eneste kveld som best vi kan. Og akkurat denne fredagen føler jeg vi virkelig har klart å utnytte dag, ettermiddag, kveld og nå også natten akkurat slik vi burde gjøre mye oftere!

Etter en lang, effektiv og givende dag i byen, med tre kundemøter på rad og rekke, var jeg fullstendig pumpet og utslitt. Etter en sånn dag er det lett å havne rett i sofaen og ikke få gjort stort mer den kvelden, men heldigvis for meg, så hadde jeg lånt bort eldstemann til fineste Laila og hennes skjønne familie – og i forbindelse med at han skulle hentes, så kom det jammen meg en invitasjon til grillmiddag hos de samme folkene. Finnes det noe bedre enn å komme hjem til full, deilig middag – ute i passe varme, mens ungene leker rundt, med hyggelig selskap å snakke med? Tror ikke det og lager gjerne en vane av det.Det ble både middag, rosèvin, kaffe og masse annet godt og da vi så klokken nærmet seg halv ellve, bestemte vi oss for at barna på 6, 4 og 2 år (!!) burde tas med hjem for å få lukket øyelokkene. Det er 15 minutters gange for å komme seg hjem igjen til oss, men alle ungene holdt ut og hadde til og med litt restenergi som de fikk tatt ut på den særs lokale fotballbanen vi har her. Mulig jeg viser en video fra det i morgen, men er alt for trøtt til å redigere slikt nå. Er forresten utrolig imponert over lille trultejenta vår, som holdt ut like lenge som de andre barna! Blir spennende å se hvor tidlig disse småtrollene våkner i morgen…


TAKK for oss, fineste Laila, Walter og skjønne prinsesser! Vi gjør dette gjerne igjen, når som helst og gjerne hos oss neste gang, så vi kan få vise dere minst like mye gjestfrihet som dere viser oss – og sånn at vi kan finne frem god mat og god drikke å by dere på!


Dette blir en helt strålende helg – det må det jo bare bli, med den perfekte starten vi har hatt i dag!

7 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page