top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Utmerkelse – til meg?


Bloggen min har fått en utmerkelse. Kan du tenke deg? Denne lille, rare plassen min på verdensveven har blitt sett og klappet på skulderen. Den har fått en anerkjennende nikk i forbifarten, et lite smil av en ukjent kjenning. Altså, det er den fine bloggeren Sokken som har klappet oss på skulderen – takk for det! Ekstra koselig at det kommer fra deg som er så flink til å skrive om dette med nærhet selv!

Om de som får utmerkelsen heter det:

«Denne bloggen investerer i og tror på NÆRHET- nærhet i rom, tid og forhold! Disse bloggerne er usedvanlig sjarmerende og søte, og formålet er å finne og å være venner. De er ikke opptatt av utmerkelser og selvhevdelse. Vårt håp er at når båndene på disse utmerkelser er kuttet, vil enda flere vennskap ha forplantet seg. Vær vennlig å gi litt ekstra oppmerksomhet til disse! Gi denne utmerkelsen til åtte bloggere, som igjen må velge seg åtte nye. Inkluder denne teksten på utmerkelsen deres.”

Basert på kriteriene over, skal jeg nå altså gi den videre til 8 andre blogger;

Mitt Bakrom; Goda skriver om det næreste hverdagslivet på en interessant, morsom og positiv måte. Jeg får lyst til å bli litt som Goda av å lese hennes blogg!

Iskwew hjørne på www; Jeg lærer veldig mye nytt av Iskwews blogg og hun er en av mine idealer i forhold til hvordan behandle de som kommenterer på bloggen.

Mon Petit Coeur; En ny blogg, men om de veldig nære og gode tingene. God, varm, vakker og litt sår – alt på en nær måte.

Spill levende; En kreativ blogg som jeg ler meg ihjel av, men samtidig synes jeg samtalen mellom far og barn er de mest fantastiske. Nært i massevis.

The Glamorous Librarian; Vakker blogg med god stemning som jeg føler gjør meg til et bedre menneske, bare ved å lese den. Den kryper inn under huden min, og det blir jo ganske nært, eller hva?

Anne’s Food; En utrolig inspirerende og omfattende matblogg, og Anne informerer og svarer oss som kommenterer og spør om råd og tips.

Minneapolise; Flinke, kloke jenta (eller heter det damen nå?) som helt sikkert får seg jobb nå som hun har denne utmerkelsen å sette på cven sin 🙂 Gleder meg til fremtidige økonomiske (og uøkonomiske) diskusjoner i kommentarfeltet.

Haustljos; Varme, kloke, kreative Avil. Også et ideal i forhold til hvordan håndtere de som kommenterer på bloggen. Og finnes det noe nærere enn å skrive på nynorsk? 🙂

——–

Sånn! Jeg vet ikke om de som nå har fått utmerkelsen av meg, er spesielt fan av den slags, men jeg fikk i alle fall gitt litt ros til 8 jenter som definitivt fortjener det – og det holder lenge for meg.

Håper andre som er innom bloggen min, tusler videre innom disse 8 bloggene – det er garantert verdt det!

3 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

En bisarr dag

Dagen i dag, totalt sett, har virkelig vært helt bisarr. Fra å ha en fredelig og rolig frokost med få planer for dagen. En rolig start med prat rundt bordet om hvorvidt vi skulle sette bolledeigen før

Comments


bottom of page