top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Utfordring, utmerkelse og konkurranse

Jeg har fått en utfordring fra Vivi’s verden om å liste opp tre ting jeg er flink til, og dessverre er nok ikke ‘å si fine ting om meg selv’ en av tingene som hadde hørt hjemme på en slik liste, så dette har tatt litt tid…

  1. Jeg er flink til å bli kjent med nye folk

  2. Jeg er flink til å se det positive i ting / situasjoner

  3. Jeg er flink til å glede meg

Sånn, det var min liste. Kanskje noen andre vil fortelle litt om seg selv? Det er ikke en så dum øvelse dette her, særlig ikke en kald, mandag ettermiddag. Hva sier dere, Goda, Sara og Lise?


Og ikke nok med denne utfordringen, jeg har jaggu fått en award til. Jeg synes det er veldig koselig å få disse awardene, selv om man en kald, mandag ettermiddag ikke akkurat kjenner seg særlig verdig det hele. Men, takk til Lene fra Innimellom for de fine ordene.

Jeg benytte også anledningen til å minne om min uhøytidlige konkurranse her på bloggen. Den som klarer å ta et bilde av besøkstelleren min på akkurat eller nærmest mulig 10.000 besøkende, får en liten premie i posten. Og hvor hyggelig er det ikke med ting i posten da dere? Jeg digger det – og gleder meg allerede til å få sette sammen en liten premie til en av dere! Telleren står akkurat for øyeblikket på 9.838 …så om noen få dager…

Ønsker alle som er innom bloggen min for en liten titt, en strålende mandagskveld! Kvelden er enda ung og jeg har seriøse planer om å få mange både koselig og nyttige ting gjort i løpet av kvelden. Så får vi se på gjennomføringsevnen…

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

En bisarr dag

Dagen i dag, totalt sett, har virkelig vært helt bisarr. Fra å ha en fredelig og rolig frokost med få planer for dagen. En rolig start med prat rundt bordet om hvorvidt vi skulle sette bolledeigen før

Comments


bottom of page