top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Ut å fly

…og plutselig hadde denne Husfrua pakket kofferten og var klar for å seile inn i solnedgangen på bølgende blå, på jakt etter nye eventyr. Okay, eventyr og eventyr. Det er vel kanskje å ta i. Jeg skulle i grunn bare så vidt over fjorden, med nesoddbåten over til Oslo, men man skal ikke kimse av denslags tur i grunn.

Nå er jeg godt innlosjert på Frogner House i Skovveien, sammen med min kjære podkastpartner i Sosialt sett, Heidi – og så skal vi ha et par dager i Oslo, dedikert til podkasten vår, på den ene og andre måten. I morgen skal vi delta på en lang og innholdsrik dag på NRK. De arrangerer Podkastdagen for sine ansatte, samt noen heldig utvalgte podkastbransjekollegaer (som oss!), og jeg gleder meg veldig til å se hva vi får ut av denne dagen. Vi skal nok også få laget denne ukens episode, så om du har noen tips eller ønsker til tema du vil vi skal snakke om, så fyr løs i kommentarfeltet!

Til tross for at jeg ikke befinner meg så veldig langt hjemmefra, føles det nesten som å være på en liten ferie. En ferie som riktignok inneholder jobb og et ganske tett program, men tross alt; jeg bor midt i smørøyet, vi har kaféer på hvert et hjørne, mye spennende på agendaen – og det viktigste oppi det hele; kule, kloke Heidi ved min side!

Tror dette blir en fin vitamininnsprøytning – og en god oppladning til vi skal på tur til New York sammen, om kun én ukes tid!

❤︎

Vil være sikker på at du får med deg mine nyeste innlegg, anbefaler jeg at du følger facebooksiden til bloggen – og følg meg gjerne også på instagram / snap: astridvu. 

7 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page