top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Tusenfryd – for alle og enhver!

Vi er så heldige at hele familien har sesongkort til Tusenfryd og det er vi veldig glade for!

Vi får stadige spørsmål av typen «Hva i alle dager skal dere med sesongkort?» Grunnen til at folk spør er betimelig nok; Vi er en familie som mangler nå-vil-jeg-utsette-meg-selv-for-et-enormt-adrenalinkick-genet, så både voksne og barn er særs skeptiske til berg- og dalbaner og generelt ting som går alt for fort og som man ikke har kontroll over.

Fineste guttene pusher egne grenser og er klare for å fly!

Det meste er jammen gøy når man først har prøvd det!

Det er naturligvis godt mulig at våre barn har dette nevnte genet et eller annet sted, dypt begravd i seg, og at de ikke finner det fordi de opplever oss foreldre som så skeptiske og vare på fart og spenning. Men det tror jeg ikke – jeg tror vi alle mangler det genet og jeg tror vi kan trives veldig godt i livet selv uten dette genet.

Tøffe jenter tar «Stolene» uten å mukke…

Fru Pickl-Lie og Ekte Mannen tester ut NightMare!

Så hva gjør vi på Tusenfryd da? Liker vi Tusenfryd i det hele tatt?

Vi storkoser oss!


Det vi liker aller best, er at det er noe for alle der! Det er en fin parkt å gå tur i, se på folk og bare være sammen. Det er en fin park for oss som er over middels glad i konkurranser og spill …men sånn sett er det lett å bli fattig i parken.et er også en fin park for alle som liker å kjøre karuseller, av forskjellig farlighetsgrad; Det er fine radiobiler, snurrende motorsykler og andre aktiviteter for barn som ikke synes høyere og raskere og skumlere er bedre, og så lenge alle gjør noe de synes er gøy, så er det jo helt perfekt. Noe for enhver smak!


Og – en bonus er at vi synes det er veldig stas å dra sammen med en annen familie eller flere, slik at de kan utnytte vår redsel for de største karusellene ved at vi er barnevakt for små barn som ikke kan være med når de vil kaste seg utfor i de bratteste stup og krappeste svinger.


Så – selv om vår tur i parken på søndag ble avbrutt av regnet, så storkoste vi oss sammen med den fine familien Lie-Pickl og vi gleder oss til å ta flere turer utover sommeren, sensommeren og høsten!

Noen som vil være med? Vi er som nevnt en perfekt match å dra sammen med om du og dine elsker fart og spenning, men ikke ønsker å drasse med dere barnevogn, ryggsekker og slikt opp i karusellene 😉

Fotnote; Les gjerne familien Pickl-Lie sin versjon av vår tur i parken sammen.

6 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page