top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Tiril er toppen!

Vi hadde samling av Valen-klanen hos mamma og pappa på Hellvik i går, og som vanlig ble det en koselig, men hektisk dag. Mye mat som skal spises, barn som skal lekes med og mange tullehistorier man skal fortelle. Men, sånn ganske sent på ettermiddagen, ble Tiril en smule trøtt. Vil kanskje driste meg til å si overtrøtt. Og med gærne tante Jannicke som poppet frem med sine høylydte ‘TITTIT!’, var det ikke vanskelig å få frem Tirils fantastiske smil og latter. Må derfor legge ut noen bilder fra sesansen her. Finnes det ei dokke med skjønnere øyer og nydeligere lepper? Guri malla, pappa Tom må holde henne godt fast om 15-16 år….


Aller først, en forholdsvis rolig, observerende og stille frøken. Har nok med å se på alle ‘gærningene’ rundt seg…


Men så er vi igang! Kamera, crazy tante Jannicke og litt underskudd på søvn gjør Tiril til den ungen i verden det er lettest å få et smil fra 🙂


Vakre øyne og vakker munn på dette pikebarnet!


Såååå morsom er tante Jannicke! Med en herlig rungende latter…


Både morfar og tante Jannicke koste seg i denne seansen, men tante Jannicke trodde ingen dokumenterte hennes crazy spillopper. Det gjorde vi jo selvfølgelig, og her har hun tatt oss på fersken!


Hvor var foreldrene oppi alt dette, lurer nok dere. Joda, fyllesyke begge to. Marianne hadde rocket på Norwegian Wood kvelden før, mens Tom hadde arrangert utdrikningslag for sin kjære Bjørn. Sliiiiitne, nå…


…og hvor var mine barn?! Joda, et koste seg med å smile søtt og sjarmerende til mormor.


…mens de to andre satt pent og pyntelig og så på barne-tv. Veloppdragne, rolige og avbalanserte – som vanlig. Eventuelt så har de kollapset foran barne-tv kl 18, etter å ha rægga rundt på morfars hjemmesnekra motorsykkel helt siden vi kom. Velg selv hvilken variant du tror er mest sannsynlig. Bra søndag var det i alle fall, som alltid når hele hurven samles!

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page