top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

The madness continues…

Jeg leste for noen dager siden på Hvit Stil at Fryd har gått konkurs og derfor for tiden har opphørsalg (30 % på alle varer). Siden det er på tide med utskiftning av diverse ting i forbindelse med flyttingen vår, lurte jeg med meg Pia til Oslo City for en sen shopping.

Det var en helt strålende investering av en mandagskveld. For to husmødre er dette multi-tasking på høyt plan; Tid til koseshopping, nødvendig matvareshopping, kafebesøk og sladring om hva som har skjedd siden sist. Forresten; Pia får publisert en artikkel i et eller annet viktig fagmagasin! Jeg skjønner ikke spesielt mye av jobben hennes, men dette er fabelaktige nyheter og fortjente helt klart en shoppingrunde i ren feiring. Grattis PiaMia!

I alle fall; Det var temmelig ribbet på Fryd, men det var likevel en god del go’biter igjen om man lette litt. Jeg fikk sikret meg nytt hverdagsservise til 10 personer, en fantastisk bolle og et serveringsfat, en ny løper, noen fine jernknagger og sikkert noe mer småtteri som jeg ikke husker. Jeg sier meg godt fornøyd i alle fall.

Vil dere ta en sniktitt på det jeg kjøpte? (Eksempler fra serviset til venstre og så kjøpte jeg den største bollen og det største fatet fra serien på bildet til høyre.)


Fornøyd med å få handlet dette med 30% rabatt, men lite fornøyd med at Fryd har gått konkurs, dessverre. Synes de har mye fint der, faktisk også flere kommoder og andre møbler jeg kunne tenkt meg, men det er begrenset for hva jeg kan få med meg på slik spontanshopping.

Men altså – løp og kjøp folkens, om det er noe dere trenger da selvfølgelig. Man skal jo ikke kjøpe bare for å kjøpe. Det er da slettes ikke bra for hverken miljø eller lommebok. Sies det.

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page