top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Temposkifte


I går fikk jeg mail med tilbakemelding fra administrerende direktør i Home & Cottage og jeg skal nok innrømme at det flakset en god del sommerfugler da jeg leste hans tilbakemelding. Men – det viste seg at sommerfuglene var av det gode slaget (finnes det onde sommerfugler?), for de var fornøyde med min presentasjon forrige mandag og de ønsket et videre samarbeid med meg! Jeg ble så glad da jeg leste det, at jeg måtte ta min lille happydance. Dessverre, den dansingen eksisterer det merkelig nok ikke noe video av (det hadde nok vært av typen vidoer som sendes til Americas Funnies Videos i så fall!). Helt konkret hva vårt samarbeid skal bestå i, om det blir freelance, prosjekt eller et oppdrag, det skal avklares i et møte neste tirsdag – men oppgaven min er klar; Å hjelpe Home & Cottage igang med de sosiale mediene.


De ga meg en tilbakemelding på at min presentasjon hadde vært veldig god og det må jeg rett og slett lagre i hjernebarken ett sted. Fantastisk hyggelig og morsomt at de likte det og syntes det var interessant! Sosiale medier (blogg, twitter, facebook o.l.) er ikke et tema jeg er utdannet innen. Jeg har ikke gått kurs eller lært dette fra noen som er eksperter på området. Jeg er selvlært, har gjort meg noen erfaringer, har diskutert temaet med andre selvlærte, engasjerte folk og jeg har skrevet litt og lest mye om emnet. Så, dette er virkelig en dream come true for meg, for dette er noe jeg virkelig kunne tenkt meg å satse på videre. Som en venninne sa på facebook i går; «Du trenger ikke gå og vente på at noen skal ansette deg fast – du kan starte business med å gjøre det du gjør for Home & Cottage, for flere!«

For en drøm det ville vært! Men, som ansvarlig trebarnsmor med huslån og det hele, ser jeg naturligvis viktigheten av en fast jobb. Oppstartsbedrifter krever for det første en god del egenkapital, noe jeg ikke har – og i tillegg vet jeg ikke om så veldig mange oppstartsbedrifter som tjener gode penger de første årene av sin drift. Men, dette må jeg tenke mer på – for jeg skal ikke nekte for at det er en utrolig spennende tanke!

Bildene i dagens innlegg er av noen fantastisk skjønne telysholdere som vi fikk av av søster Jannicke og svoger Esben til innflytningsfesten vår – og som endelig har funnet sin fine plass i vinduet vårt! Husker jeg ikke helt feil er de av merket House Doctor og kjøpt på, ja nettopp, Home & Cottage.

Så, da er jeg litt igang folkens og det kjennes utrolig deilig! Spennende, utfordrende og morsomt, for et selskap og for folk jeg har stor respekt for – et bedre oppdrag kunne jeg vel ikke startet med?

4 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Kommentare


bottom of page