top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Tar man steget, tar man virkelig steget!

Som jeg har skrevet litt om på bloggen jeg har på hjemmesiden til Valen-Utvik firmaet mitt, så har en av mine kunder, Kaleidos (kursarrangør), nå bedt meg holde kurs for de! Ting får virkelig i et forrykende tempe for tiden og det er bare å henge på så godt man kan!

Når jeg etablerte firmaet mitt, så var det helt klart en tanke at jeg en gang kunne tenke meg å inkludere kurs / foredrag o.l. som en del av produktporteføljen min. Men at det skulle ta så kort tid da… Dette har skjedd i kjølevannet av frokostforedraget jeg holdt for Nesodden Næringsråd. Der var nemlig Elisabeth i Kaleidos og realsjonen var etablert.

Dette viser vel at det kan være lurt å bare hoppe i ting og si ja til ting før man får tenkt seg så veldig godt om. Foredraget for Næringsrådet var også litt sånn som jeg gjorde før jeg egentlig hadde planlagt det, men det angrer jeg naturligvis ikke et sekund på!


Skulle noen næringsvirksomheter i Nesodden og omegn være her inne og lese litt, så legger jeg ut invitasjonen vi har laget i forhold til kurset / workshopen jeg nå skal holde på førsommeren. Jeg gleder meg – og jeg håper på god respons og mange morsomme saker å jobbe med!

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page