top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Tagging

Nå har jaggu bloggen min blitt tagget på! At ikke disse ungdomspøblene kan holde seg til sunne interesser som fotball, orientering og speidern. Det var anderledes i gamle dager ja, da jeg var ung. Men ak, er man blitt tagget, så er man blitt tagget.

Altså – reglene er som følger:

1. Du må linke til den bloggen som tagget deg. 2. Lag en liste med seks (u)interessante ting om deg selv. 3. Tagg fem andre blogger, la dem vite det ved å kommentere på deres blogg.

——————-

1. Jeg ble påtagget av fakisk en helg gjeng med folk! En gruppetagging, med andre ord. Det er virkelig ikke trygt å ferdes på verdensveven lenger… Men heldigvis; Jeg vet hvem de er, så jeg har tenkt til å rapportere de inn til VerdensVevens Forbrukerråd, såkalte VVF. Altså; Snåta var først ute, deretter fikk jeg med meg at både Sokken og Neppe sluttet seg til hærverket.

2. Seks (u)interessante ting om meg selv…. Hm, okay here we go:

  1. Jeg er en listefreak, men det visste dere kanskje allerede? Visste dere også at jeg gjerne kan lage meg lister over hvilke lister jeg må få laget meg? At jeg skriver dagligvarehandlelister på kaffefiltre, og at jeg da må lage en overskrift (‘Handleliste’) og ha dato øverst i hjørnet? Skriver jeg feil på handlelisten, eller Ekte Mannen kommer på noe vi trenger og skriver det opp på listen, så må jeg skrive hele greia på nytt, på ny lapp.

  2. Jeg handlekraftig og ubesluttsom – ofte samtidig.

  3. Jeg skriver racerfort på tastaturet, takket være min Handel- og Kontorutdanning. Det var egentlig det eneste fornuftige vi lærte på den linjen, og jeg har i ettertid angret veldig på at jeg ikke gikk Allmenfaglig. Geografi, historie, religion og fysikk/kjemi er sorte hull i min utdannelse. Eksempelvis: Vi hadde et par geografitimer på ungdomsskolen hvor vi pugget de 19 fylkene i Norge, hadde en prøve (jeg fikk S!) og det var siste gangen jeg blir forelest noe som helst av geografi.

  4. Jeg tror alle er født snille og tror dermed at alle mennesker er snille på bunnen. Slemme menneesker har blitt påvirket i løpet av livets gang og tatt dårlige valg, men kan helt klart omvendes igjen. Helst av meg. Og helst alle, av meg. Naiv, sa du?

  5. Jeg har ikke lyst til å fly. Har flydd endel i tidligere år, lange avstander som til USA tre eller fire ganger, men etter at jeg fikk mitt første barn, så føltes det ikke så riktig å fly. Da nummer to kom, føltes det enda mindre riktig å fly, men etter at nummer tre kom, har jeg ikke lenger problemer med å fly. Jeg har langt mindre flyskrekk. Jeg har bare blitt ekstremt miljøbevisst og tenker på utslipp og det hele, så nå skal jeg definitivt aldri fly. Så flaks at den miljøkrisen kom akkurat nå!

  6. Jeg har en gammel drøm om å bli lærer, men bare om jeg er en skikkelig god en. En som utgjør en forskjell, en som er kul og forståelsesfull og kunnskapsrik, men samtidig streng og krevende. Jamført med punkt nr. 4 så tror jeg læreryrket kommer til å bli en slitsom jobb for meg, da det ryktes at det finnes endel ungdommer nåtildags som må omvendes og hjelpes.

3. Så var det tagging av 5 andre blogger: Goda sitt Mitt bakrom… trenger verden absolutt å vite mer om, og Amelie78 slipper heller ikke unna. Karen med de fantastiske figurene vil jeg gjerne vite hva foregår oppi hodet til, så han tagges også: Spill levende. Flere gravide tanker: Gunn Beate tagges. Og helt til slutt, vil jeg gjerne spre denne taggen over landegrensene, så jeg ber dere alle oppdage en fantastisk matblogg: Anne’s Food – min egen kokebok har jeg omtrent ikke åpnet siden jeg fant denne bloggen.

Jeg venter spent på de 6 (u)interessante tingene om dere, folkens!

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

En bisarr dag

Dagen i dag, totalt sett, har virkelig vært helt bisarr. Fra å ha en fredelig og rolig frokost med få planer for dagen. En rolig start med prat rundt bordet om hvorvidt vi skulle sette bolledeigen før

תגובות


bottom of page