top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Systematisk valgt ut; Blogganbefalinger

Noen som har fått med seg at jeg liker orden i sysakene? System i rotet? Statistisk belegg for det meste? Flott, da går jeg ikke nærmere inn på det. Jeg har en lengre stund tenkt at jeg vil lage et innlegg for å anbefale noen av de flotte, fine og fantstiske bloggene som finnes der ute. Ja, jeg vet – når Bloggpuls kommer på plass (midten av februar), så trenger vi kanskje ikke tipse i like stor grad, for da samles det beste av det beste der. Men enn så lenge og sikkert senere også; Jeg vil lage en lang liste over gode blogger som definitivt er verdt ditt besøk!

Så hvordan velge? Det er jammen ikke lett skal jeg fortelle dere. Jeg har ca 300 blogger registrert i min Google Reader og selv om jeg helt definitivt og naturligvis ikke rekker over alt det disse 300 skriver, så leser jeg ganske mange av de på et forholdsvis regelmessig vis.

Derfor; Jeg ble hoppende glad og lykkelig da jeg fant ut hvordan jeg skulle presentere dere for mange gode blogger, uten at jeg skulle sitte og vurdere og sammenlikne og tenke alt for mye. Jeg har rett og slett vært inne i mitt statistikkverktøy, Google Analytics – og der har jeg hentet ut alle bloggere som har ført trafikk til denne bloggen. Altså, som enten har en link i bloggroll’n sin, som har linket til min blogg i en tekst eller som har ført til trafikk fordi jeg stadig er innom og kommenterer.

Uansett grunn vil jeg si til dere på listen under; TAKK for at du får folk til å komme inn hit og lese mine skriblerier!

Topp 20 mest trafikkgivende til denne bloggen, synkende rekkefølge;

ForeldreManualen – En fantastisk samlende portal for mamma- og pappablogger. Gode innlegg om tips, info og inspirasjon som er fint for oss med barn!

Susan’s side – En morsom blogg om livet med to søte små og en Statsminister! Outfit-bilder, matoppskrifter, morsomme historierer og fest- og hverdagsblogging.

Fru Storlien – En fantastisk dame som lever av sitt håndarbeid og som kommer med bok i nær fremtid! Denne damen skriver kort og godt utrolig bra, uansett om det er historier om kundene sine (mange rare folk her i verden!), om håndarbeid eller om det er de tøffe barna.

Lisbeth sin lille verden – Enda en vidunderlig dame, denne er også en flittig twitrer, så følg henne og livet blir aldri kjedelig igjen. Hun baker boller til fugler, har en pus som hjelper til med baksten og som er en evig kunnskapskilde til alt jeg lurer på!

Mammas hus – Et forholdsvis nytt bekjent skap for min del og det sier vel noe om hva som skjer om interiørbloggere med en haug av lesere legger deg til i bloggroll’n sin – takk! 🙂 En hyggelig blogg hvor jeg blant annet har hentet fine middagstips.

Gunn Beate Reinton Rulnes – Ah, Gunn Beate! Kjenner dere igjen navnet? Dette er journalisten som var på besøk tidligere i uken, fine, fine damen! Hun har verdens kuleste datter og en sønn som sikkert blir minst like kul – noe som sier meg at hun (og mannen) er ganske så kule de også!

Cecilie – En fin blogg om hverdagsliv og familieliv! Og så er Cecilie så inkluderende og hyggelig og go’, så det er alltid med et smil om munnen man tusler ut av bloggen hennes igjen…

Mammadamen – En av de klokeste og skarpeste og fineste bloggerene – med en nydelig prins, en Pappa og mange lure tanker og fine bilder!

Antaresa – En blogger jeg har føler jeg har sett navnet til rundtomkring i blogglandia, men som jeg har lest litt sporadisk – tror rett og slett hun har falt ut av Google Reader’n min. Men, god anledning til å få henne på plass igjen!

FruFly -Ahhh, vakre, fine FruFly med det vakreste barne og de vakreste av de vakre bildene! Yup, dette er definitivt en av de mest delikate bloggene jeg vet om – og i tillegg er FruFly så trivelig og go’!

Lyst på livet – Faktisk, denne bloggen begynte jeg å lese fordi damen bak var lærerinnen til min svigerinne. Altså, liten verden. Men – nå er jeg avhengig. Og gurimalla som jeg gleder meg til vår og sommer igjen, for denne damen KAN hage! Heldiggrisen bor på et tun med så mange nydelige ting rundt seg at man kan bli misunnelig av mindre.

Mamma og mer – Enda et ganske nytt bekjentskap og jammen ser jeg at hun har gitt meg en award! Tusen hjertelig takk! En fin blogg om varierte temaer. Har bl.a. funnet inspirasjon til å vurdere tapetsering av guttenes rom via denne bloggen.

Landlig Eleganse – En blogg jeg har fulgt ganske lenge. Deilig inspirerende interiør – og så er Mette en av mine lesere som kommenterer hyppigst. I alle fall periodevis 🙂

Aryas lille side – En fin blogg – og særlig for oss som absolutt har mer å lære om fotografering! Scroll litt ned på bloggen hennes og se innlegget om den lille prinsessen; Hvem vil ikke ha så vakre bilder tatt av sine barn?

Nostalgiske Nooria – En blogg og blogger som jeg setter stor pris på. Fant på tilfeldig vis ut at vi bor på samme sted og heldigvis for meg har denne damen gode tanker og ideer og er like ivrig som meg på å ha noen å drodle med!

Merkelige Mourie – Denne bloggeren kan strikke! Og sy! Og jeg får lyst til å kaste meg over et håndarbeidsprosjekt eller ti, men om dere ikke orker det, så tror jeg jammen denne bloggeren selger varer også.

Flinke Pike – En av de tøffeste og ærligste jeg vet om! Skildrer sitt liv, sine utfordringer, sine gleder og sine sorger – på ærligste vis! All respekt og all mulig lykke sendes din vei!

Innerst i veien -Enda et nytt bekjentskap, men her føler jeg det er to bloggsjeler som har funnet sin make – i alle fall kjennes det sånn ut når jeg er inne og leser. Faktisk så likt føles det, at vi allerede har avtalt playdate for mennene våre. Nå gjenstår bare å fortelle mennene våre det…

Min norske store hvite bok – En blogg jeg har vært innom noen ganger, men som også er et ganske nytt bekjentskap. Som jeg har forstått det, så er dette den norske varianten av hennes egentlige engelske blogg. Ta en titt!

Se min verden – En blogger som stadig gir meg fine, oppbackende kommentarer – og om du titter inn på hennes blogg, så ser du en verden full av friskuser som går på tur, tar fine bilder og er sammen! Bortsett fra den ‘ut på tur, aldri sur’-delene så kjenner jeg meg veldig igjen i interessene 🙂

————-

Se det, da var 20 blogger presentert. Håper dere tar en tur innom og kikker litt rundt. Kanskje dere finner en ny absolutt favorittblogg? Ingenting hadde gjort meg gladere! Spre det glade budskap!

Og til slutt; Om det er noen blogger du mener jeg bør inkludere i min Google Reader, så si gjerne ifra i kommentarfeltet her. Det blir aldri for mange, lese kan man ikke gjøre nok av!

Ønsker alle en deilig kveld!


1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentarios


bottom of page