top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Synes du Facebook har blitt stort og uoversiktlig?

Mange synes Facebook kan bli uoversiktlig med mange venner, bekjente, gamle kjente, nye kollegaer og ungenes venner – alt blandet i en og samme venneliste. Og du er kanskje en av de som synes det kan bli litt vel mange statusoppdateringer på Facebook som rett og slett ikke interesserer deg?


Nå har de laget ny funksjonalitet som skal hjelpe oss med denne problematikken og som også gir oss helt nye muligheter for å kommunisere med hverandre. For å si det veldig forenkelt og satt på spissen; Først fikk Facebook oss til å samles i deres tjeneste, bygge opp nettverket vårt til å bli størst mulig og inkludere alle mulige. Totalt har nesten 2,5 millioner nordmenn en profil på Facebook, så det er så godt som ‘alle’. Nå har de gjort noe som gir oss en mulighet til å kommunisere forskjellig med alle vennene våre på Facebook, organisert i egne sosiale grupper – altså, bryter ned den store massen til noe som er mer oversiktlig og håndterbart.


Jeg har skrevet (langt og omfattende, men forhåpentligvis forståelig og forklarende) på firmabloggen – så legg gjerne en tur innom VU og se hva dette er for noe.


(klikk på logoen for å komme rett til innlegget)

Om du har andre erfaringer enn det jeg har skrevet om, har tips, råd eller kommentarer – så tar jeg gjerne imot det. Enten på den bloggen eller under dette innlegget, skal da ikke være vanskelig på det!

Benytter samtidig sjansen til å ønske alle som er innom en strålende fredagsettermiddag!

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page