top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Spontan middag på pub


Om jeg skal få lov til å driste meg frempå med en aldri så liten anbefaling i nattens mulm og mørke, så må det bli at jeg anbefaler alle å være mer impulsivt sosiale i hverdagene sine. Riktignok er det lørdag (ikke hverdag) i dag, men vi er ferdig med ferie, vi har brukt opp oppussingsmidlene (og egentlig andre mulige reservaer også) og vi burde strengt tatt leve temmelig sparsommelig i lang tid fremover. Når man, som i dag, likevel har flere ting man har lyst til å få med seg, flere fine folk man godt kunne tenke seg å tilbringe litt tid sammen med, kanskje dele et måltid med – så hvorfor ikke slå alle disse sammen til en og samme greie?

Akkurat det gjorde vi i dag! Søstrene Sisters slo til igjen, samlet sammen foreldre, bedre halvdeler, unger og tanteunger og svigerforeldre til søsters (søteste Wenche og Leif) og bestilte bord til alle 14 på en av de lokale pubene her på Nesodden. Vår lille familie har spist der en gang tidligere og vi var veldig fornøyd med både mat og ikke minst service. I tilleg er vi veldig glade i å støtte bra lokale tiltak og næringsvirksomhet som nettopp dette. Ferdinand serverer strålende god mat, store porsjoner (selv min far ble mett!), har helt strålende service og er ekstremt barnevennlige. I tillegg fikk barna lov til å henge i baren og spille litt dart – ikke rart dette ble suksess!

Jeg får mye energi og glede av at vi gjør spontane og koselige ting som dette sammen med folk og jeg håper vi får til mange, mange, mange flere slike ‘happenings’ i årene fremover.

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page