top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Sosialisering for fulle mugger


Vi har rett og slett vært megasosiale i det siste. Det er ikke mye som gir meg så mye energi som det å snakke med og møte folk, og denne uken er fullbooket fra ende til annen. Til og med planlagte dobbeltbookinger enkelte dager. Vi har møtt kjente og kjære venner, hatt besøk og gått på kafe. Og for å dele en liten hemmelighet med dere; Det ser ut som at Linnea blir akkurat like sosial som sin mor. Viktig å indoktrinere barna så tidlig som mulig, eller hva?

I går klarte faktisk tre småbarnsmødre å være impulsive, så dermed fikk Linnea og jeg besøk av vår kjære Charly (som vi bodde hos i Stockholm i sommerferien, men vi forventer flytting til Norges hovedstad innen et års tid …håper i alle fall!) med hennes datter Victoria (til høyre på bilde av de tre små under) og Marica med hennes datter Selma (i midten, men det skjønte dere sikkert). Det som er litt fasinerende, er at disse tre skjønne frøknene ble født ila 14 hektiske dager i april. Først ut var Marica med Selma, så var det Charlotte med Victoria 10 dager senere og så til slutt meg med Linnea 30. april. Ganske jevne med andre ord. Hadde de nå bare bodd litt nærmere hverandre, så kunne de dannet en finfin chick-click på barneskolen. Nok om det – se de søte små da! På bildet nederst som inkluderer mammaene, så er Charly til venstre og Marica til høyre. Fantastiske damer med fantastisk skjønne barn!I dag har vært en av de dagene med planlagt dobbeltbooking. Først fikk vi besøk av en av mine ungdomskolevenninner, Siv, med sin meget aktive, skjønne og morsomme yngstemann, Daniel. Han er et par måneder eldre enn Linnea, og blir min lille frøken like aktiv som denne krabaten, så er det bare å rydde vekk potteplanter, cder, stuebord, pynt og tja, alt egentlig 😉 Det ble noen knall og fall, men jeg håper ikke han fikk varige mèn. En utrolig skjønn gutt i alle fall!Og som dette ikke var nok; den nylig omtalte søsteren min entret kåken vår med min vakre, morsomme niese – Tiriltoppen, og endelig fikk jeg snust og kost og ertet og lekt med med henne igjen. Guttene var storfornøyd med besøket som var her når de kom hjem fra barnehagen, så da ble det hopping i senga, dansing til disko på guttas rom og tacomiddag med kusina deres. Tiril er så skjønn og fantastisk med lille Linnea, så jeg er ikke i tvil om at de kommer til å bli bestiser når de blir store 🙂 Etterhvert kom gammel-Tom også, og gjengen var komplett.


Linnea har storkost seg med masse besøk av skjønne små venner, og selv om jeg mistenker at tann nummer 2 er rett rundt hjørnet og at det er grunnen til at hun ikke har spist og sovet som vanlig, så har hun vært like blid når vi har hatt besøk – og har til og med øvd litt på push-ups, som dere kan se av bildet under.
********

Sånn, da får vi kaste oss i seng så vi er klare for enda mer sosialisering videre ut uken. Aller først er det lunsj hos Tanja og Jessica i morgen, og det gleder vi oss veldig til. Og så får vi se hva resten av uken bringer…


1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page