top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Sommertid = agurktid = memetid

Verdensmesteren i koselig ordlegging, Solskygge, har tagget meg med dette meme’et og siden jeg i dag har skikkelig St.Hansaftenfeiring-hangover (ikke forårsaket av alkohol, men av mye sol, koselig sosialt samvær og sent i seng), passer det meg strålende å fylle ut dette meme’et;

1. Hva ved deg selv er du mest fornøyd med?

At jeg engasjerer meg lett i andre mennesker og forhåpentligvis lar folk merke det.

2. To fine ting som har skjedd i dag?

At barna sov til kl 0930 (sa jo det var St.Hans-hangover!) og …at barna sov til 0930. Så fint var det å få sove ut 🙂

3. Har du en leveregel? I så fall: hva er den?

Det ordner seg alltid for snille mennesker, alle mennesker er generelt gode på bunn og man skal gjøre mot andre, det som man vil at andre skal gjøre mot seg selv.

4. Nevn en blogg du er jevnlig innom.

Siden jeg bruker Google Reader, så er det mange blogger jeg er innom jevnlig. Jeg leser alt Solskygger skriver og siden jeg står midt oppi innredning og oppussing, så er interiørblogger hyppig lest, f.eks.: Me&Molly, HvitStil og Lyst på Livet. Ellers liker jeg mange, mange, mange flere blogger også. Tror dette egentlig inspirerte meg til å skrive en anbefaling-av-blogger post igjen snart 🙂

5. Føler du noe mangler i livet ditt? I så fall: hva?

Flåsete svar ville nok vært ‘mer penger så jeg kan kjøpe alle de fine detaljene jeg ser jeg vil ha i det nyoppussede huset vårt’. Det mer seriøse svaret vil helt klart være ‘en ny jobb’.

6. Hva er din særhet?

Jeg har definitivt flere. Min mor vil nok påpeke at jeg er sær som ikke forholder meg til klesvasken i familien vår, den tar Ekte Mannen seg av. Jeg ser ikke det som særhet, men likevekt. En av mine særheter er kanskje min forkjærlighet for struktur, orden og Excel-ark?

7. Hva får deg irritert?

At mennesker som jobber i serviceytende næringer (det er de aller fleste av oss!) ikke innser at man kommer mye lengre med et vennlig sinn enn et surt tryne.

8. Gi et kompliment til en du vet leser bloggen din.

Å, her kunne jeg gitt komplimenter til mange fine folk, så det er rett og slett vanskelig å velge ut en, men; Goda er Verdens Tøffeste Dame med to (og veldig snart 3!) aktive gutter, en særdeles aktiv mann og så er hun særdeles aktiv selv, med på alle tilsteldninger og idrettsgrener – og så er hun alltid blid! Det er bare dager til hun skal ploppe ut deres gutt nr 3 og jeg håper hun får en fin opplevelse og at hun får fine (og noen rolige!?) dager med det lille nurket. Og, hvis dagene ikke blir rolige nok for henne (etter min målestokk, Goda!), så skal jeg beordre deg på husmorferie på Nesodden – på ordentlig!

9. Hva engasjerer deg?

Mennesker, urettferdighet mellom mennesker og livet med mennesker.

10. Hva er du mest takknemlig for akkurat nå?

At jeg har de tre vakreste, godeste barna på jord, verdens beste Ekte Mann, at vi har mye familie og gode venner som ofte vil være sammen med oss og at vi nærmer oss siste innspurt av oppussingen og innflyttingen. 11. Hva gjør deg trist?

Å tenke på at vi av og til tar så alt for mye forgitt, at vi ikke er takknemlige nok.

12. Skriv ned et kompliment du har fått.

Solskygger skrev dette til meg: «Du har en veldig inkluderende personlighet og virker alltid til å ha tid til å leve. Det liker jeg! » og bedre kompliment enn det er vel umulig å få?

13. Hvem tagger du?

Me & Molly, Hvit Stil, Lyst på Livet, Vivi’s Verden, Minneapolise, Mammadamen og Foreldremanualen, Godas Bakrom og generelt alle som føler seg kallet. ———-

Ha en nydelig dag i sola, folkens!

5 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page