top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Sommerlig innflytningsfest


En annen ting vi har gjort for aller første gang i dette nye huset vårt, er å ha vår årlige sommerfest. Jeg begynte den tradisjonen mens jeg studerte i Bergen og brukte da dette samme huset som åsted for festlighetene (mens mine foreldre var på ferie). Etterhvert flyttet vi lokasjon til diverse leiligheter i Oslo som vi bodde i, men nå er vi altså tilbake der vi startet. Sommerfesten ble slått sammen med innflytningfesten – og guri, som vi koste oss!

Vi inviterte den fine familien vår, gode venner, bloggevenner vi aldri har møtt før in real life og tidligere naboer – rett og slett alle vi visste ville hjelpe oss med å gjøre dette til en strålende dag. Vi hadde åpent hus fra formiddagen og utover hele kvelden og natten, og folk kom og gikk akkurat som det passet seg best for barns sovetider og evt andre planer & lyster for dagen.


Etter at magene var fylt opp av alskens bakverk og alle var stapp mette, var det på tide å fyre opp grillen. Ulogisk med mere mat når alle er mette kanskje, men har man en plan så har man en plan – døgnet har jo bare et visst antall timer og mye mat var kjøpt inn. Deilig grillmat med noe for enhver smak; Kjøtt, pølser og nydelig Salma-laks (takk for Salmaforedraget, Kristian – vi er herved offisielt forelsket!), strålende salat og kryddersmør (takk for oppskjæring og god rådgivning, Jannicke!) og ovnsstekte poteter. Alle var med og hjalp til og da er det lett å være vert og vertinne!Alt i alt vil si at vi storkoste oss og vi gleder oss allerede til neste år. Da skal forhåpentligvis hagen være mer i orden og selv om vi er fornøyd med at været ble så bra som det ble, så bestiller vi strålende sol fra skyfri himmel neste år.

Her kommer noen flere bilder fra festen vår: (bildene kan klikkes på for å sees i større format)


Fra venstre: Tanja og Jessica – Morten fôrer Linnea med frukt – Kristian og Anne


Fra venstre: Søster og mamma diskuterer i sene nattetimer – Kirsti med 7 uker gamle Elise – Linnea spiser is


Fra venstre: Kule GrillMesterEsben – Sissel med Oliver og Tellef – deilige jordbær

Takk for laget folkens – velkommen tilbake neste år!

3 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page